Blaha: Aby ZNIČILI SMER, Čaputovci ohrozovali národné záujmy SR!
05 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Rozviazané ruky NAKA? Žiadne rozviazané ruky. Žiadna spravodlivosť. Žiaden zákon. Ale prachsprostá zločinecká skupina. Na čele s Matovičom a Lipšicom! Takto reagoval na včerajší ranný zásah v sídle Fun rádia v Bratislave, ako aj ďalších firmách podpredseda Smeru-SSD Ľuboša Blahu. Dôvodom je, že niektoré firmy sú spájané s Borisom Kollárom a Martinom Borguľom (obaja Sme rodina).

Vraj rozviazané ruky!

"NAKA mala tri roky až tak rozviazané ruky, že zrovna tri dni po voľbách sa rozhodla urobiť raziu na firmy Borisa Kollára. Tým len celému Slovensku definitívne ukázali, že boli tri roky čisto represívnou zložkou vlády proti opozícii. Nič iné," upozorňuje politik.

"Žiadne rozviazané ruky. Žiadna spravodlivosť. Žiaden zákon. Ale prachsprostá zločinecká skupina. Na čele s Matovičom a Lipšicom," myslí si smerák.

Čaputovej vláda klamala

Podľa Blahu sa ukázalo aj to, ako pred voľbami klamala Čaputovej vláda. Vraj nie je možné strážiť hraničné priechody. "A bum, odrazu to už možné je. Tým len ukázali, že sme mali celý čas pravdu. Vo všetkom," prízvukuje poslanec.

Blaha poukazuje na to, že česká pravicová vláda pristúpila k uzavretiu hraníc so Slovenskom až po slovenských voľbách. "Presne ako sme predpokladali."

A dodáva: "Ukázali sa v plnej nahote. Všetci. Kvôli tomu, aby zničili Smer, Čaputovci ohrozovali národné záujmy Slovenskej republiky. A ešte aj zneužívali Naku. Kto po dnešku ešte pochybuje?"

HLAS považuje správanie sa Ódorovej vlády za porušenie daných kompetencií a politickej kultúry
HLAS – sociálna demokracia považuje rozhodnutia Ódorovej vlády za bezprecedentné porušenie dobrých mravov a politickej kultúry. Migračnú krízu pasívne zanechala na stole novej vlády, avšak v iných kľúčových otázkach prijala záväzné rozhodnutia,... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!