VIETE, PREČO TAK PLAČÚ? V týchto voľbách padlo hneď niekoľko mýtov
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

V týchto voľbách padlo hneď niekoľko mýtov a liberálne kaviarne z toho musia mať ťažké depky - preto to nekonečné vyplakávanie, skonštatoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. A dodáva: "Tvrdili, že Smer volia iba starší ľudia a pritom Smer získal 18% hlasov prvovoličov. Pridávajú sa k nám aj mladí, ďakujeme!"

"Namýšlali si, ako v Bratislave PS-ko dosiahne severokórejské čísla a my budeme na piatych percentách,  ale kdeže - Smer ešte aj v Blave získal takmer 18%. Nechcem slniečkam sypať soľ do rán, ale dokonca ja som mal v tej ich liberálnej bašte Bratislave ôsmy najvyšší počet krúžkov a predbehol som aj toho ich Sulíka či Valáška. To musí bolieť," rýpol si Blaha.

S výnimkou hŕstky okresov je celé Slovensko červené. 

Taktiež padol mýtus o tom, že má zmysel veriť prieskumom. "Ešte aj v exit polloch pridali PS-ku 5 percent - kto ešte bude brať vážne prieskumy?"

Padol tiež mýtus, že má zmysel brať vážne liberálne médiá a všelijakých analytikov. 

Michal Šimečka, volebná noc, foto: FB/Alojz Přidal

Podľa Blahu padol aj mýtus o tom, že bez Facebooku nemáš šancu."Američania mi ho vypli na pokyn z americkej ambasády a nič sa nestalo. Napriek tomu som vďaka Telegramu získal 220 tisíc krúžkov, čo je o 160 tisíc viac ako pred troma rokmi, keď som ešte Facebooku kraľoval. Američania sa prerátali. Aj oligarchovia v pozadí slovenských televízií. Zobrali mi všetky oficiálne komunikačné kanály a aj tak im to nepomohlo," prízvukuje smerák a dodáva: "Porazili sme ich, priatelia. My na Telegrame. Spolu s alternatívnymi médiami. Je to naše spoločné víťazstvo."

A ako posledný padol aj mýtus, že sa v Smere trasú, že ich vyhrešia socialisti v Bruseli. "Včera im Robert Fico na pána vysvetlil, že nech si nás pokojne aj vylúčia, my z našej mierovej podstaty neuhneme."

Šimečka už pobehuje s OCHRANKOU! ČOHO SA BOJÍ?
Už sa cíti premiérom? Alebo sa niečoho bojí? Líder Progresívneho Slovenska podľa zistení týždenníka Plus 7 Dní už nejaký čas chodí s ochrankou. Tú mu platí jeho strana PS. Nikto zo strany však o tom nechce hovoriť. Vyšportovaný muž bol dva kroky... Čítať ďalej
03 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!