Muž nútil partnerku odísť s ním do Česka, tá vyskočila za jazdy z auta
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Trest odňatia slobody na tri až osem rokov hrozí 46-ročnému Čechovi za zločin lúpeže a prečiny obmedzovania osobnej slobody a nebezpečného vyhrážania. Dopustil sa ich na svojej partnerke, ktorú nútil s ním odísť do Česka. Ich hádka vyvrcholila incidentom na diaľnici D2 neďaleko obce Moravský Svätý Ján. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Dvojica sa už hádala po ceste z okresu Komárno. Agresívny muž mal svojej spolujazdkyni brániť ísť na toaletu a nútil ju pokračovať s ním proti jej vôli v jazde. Žena sa viackrát pokúsila za jazdy vystúpiť z auta, v čom jej však vždy zabránil. Zároveň sa jej mal niekoľkokrát vyhrážať zabitím," uviedla.

Na diaľnici D2 sa žene podarilo počas jazdy z auta vystúpiť a utiecť cez stredové zvodidlá až na druhú stranu diaľnice, kde si chcela privolať pomoc. "Muž odstavil auto na krajnici a rozbehol sa za ňou. Po tom ako ju dobehol, ju zhodil na zem a strhol jej kabelku s dokladmi a mobilom. Následne pokračoval v jazde," opísala hovorkyňa. Napadnutej žene potom pomohli náhodní okoloidúci a pracovník diaľničnej spoločnosti.

Policajti muža zadržali, vyšetrovateľ podal návrh na jeho väzobné stíhanie. Sudca sa s tým stotožnil a policajti ho eskortovali do výkonu väzby.

IGOR TO PREPÍSKOL! Spoluobčania sa domáhajú svojho 500-eurového šeku
Už to začína a zrejme toho bude viac! Na vznikajúcu situáciu na sociálnej sieti upozornil známy spevák Marian Greksa: "Kto bude zodpovedný za to, že nespokojní 500-vkoví voličí rozbijú nejakú poštu, alebo zmlátia poštárku? Neexistuje v našom... Čítať ďalej
03 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!