Hudobný svet v slzách! Zomrel slovenský „Diabol“, spevák legendárnej rockovej skupiny Zenit
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Zomrel gitarista a spevák slovenskej kapely Zenit Vladimír Klčo, fanúšikom známy pod prezývkou Diabol. Informoval o tom jeho syn Lukáš na Facebooku. Hudobné zoskupenie sa preslávilo hitmi ako Pigi čaj, Milujem alebo Keď ťa nechá dievča, informuje CNN Prima News.

O smrti otca informoval v dojemnom príspevku na Facebooku Lukáš Klčo v nedeľu. „Diabol je už v nebi. V muzikantskom nebi. Táto poetická prezývka vznikla, ešte keď si bol zrejme puberťák, vďaka tvojmu nadaniu pre chémiu používanému v praxi. Dnes tlkot tvojho srdca síce ustal, ale legendy žijú večne. Česť tvojej pamiatke, oci,“ napísal.

„Diabol“ bol podľa syna na prvý pohľad tichý človek, avšak s výnimočným a inteligentným zmyslom pre humor. „Bol si pre rodinu všetkým. Nielen manžel, otec, dedo, ale aj motivátor, vizionár, učiteľ. Po svojom otcovi si bol najskôr fotograf, potom si sa stal kameramanom a medzitým gitaristom v slávnej kapele Zenit,“ doplnil syn s zoznamom ďalších niekoľkých profesií, ktorým sa Klčo stihol za život venovať.

„Doma si bol nenahraditeľný, či už záhradník, šikovný kutil, ale aj psychológ, ktorý poznal odpoveď na každú otázku. Tvojím hnacím motorom bola práca. Dokázal si aj nemožné, a to do posledných chvíľ života. Stihol si toho viac ako iní za tri životy. Zákerná choroba ťa vôbec neprekvapila, hrdinsky si jej odolával dlhé roky. Bohužiaľ aj tak silná osobnosť telom i duchom si potrebuje oddýchnuť a vydať sa na ďalšiu cestu, ale už na onom svete,“ odkázal Lukáš oteckovi.

Posledná rozlúčka so slávnym muzikantom sa uskutoční v piatok.

ELÁN ODHALIL POSLEDNÝ ROZHOVOR! Mrazivé slová Vaša Patejdla (VIDEO)
Kapela Elán svojim fanúšikom prichystala dojemné prekvapenie. Na svojich oficiálnych stránkach zverejnila posledný rozhovor s Vaším Patejdlom (†68), ktorý zosnulý hudobník natočil tento rok na konci marca. „Dúfajme, že Elán bude stále žiť,“... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!