Beňová má odkaz pre Radičovú i Vášáryovú: UŽ VYFÚKNITE A SPRÁVAJTE SA AKO DÁMY!
03 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Podľa všetkých politických komentátorov, ktorí sa ihneď po voľbách vyrojili vo všetkých televíziách, europoslankyňa Monika Beňová bola ihneď po zverejnení výsledkov volieb presvedčená, že Smer vytvorí vládu s Hlasom a SNS. Na otázku, či Smer presvedčí Hlas Petra Pellegriniho, totiž zareagovala úsmevom a slovom: „Jasné.“ Beňová v najnovšom príspevku na sociálnej sieti vysvetľuje, ako to vlastne myslela. A má aj odkaz pre dve špeciálne dámy...

V nedeľu nadránom, v čase, keď už bolo jasné, kto je víťazom volieb, novinári obliehali každú volebnú centrálu jednotlivých strán. So smerom to nebolo inak. A tak pri "odchyte" odchádzajúcich politikov po zverejnení takmer istých výsledkov sa robili reportáže. 

Jeden taký krátky rozhovor zarezonoval takmer všetkými médiami. Odpoveď Moniky Beňovej na otázku, či si myslí, že Smer presvedčí Pellegriniho k spolupráci. A jej odpoveď znela nekompromisne: "Jasné."

Viac vo videu:

@myslienkypolitikov Beňová arogantne vysmiala HLAS 🫠 #slovensko #smerd #benova #robertfico ♬ original sound - Myšlienky politikov

Publicista Karol Lovaš: FICO BY MAL POĎAKOVAŤ AJ ČAPUTOVEJ A JEJ AKTIVIZMU
Myslím si, že za volebné víťazstvo sa môže Smer poďakovať aj pani prezidentke Zuzane Čaputovej a jej aktivizmu. Pani prezidentka prišla do paláca z pozície aktivistky a vlastne z neho bude ako aktivistka aj odchádzať. Bohužiaľ, nepodarilo sa jej... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

A Beňová ku svojej reakcii napísala pár riadkov

"Pár poznámok ešte k voľbám a najmä k médiám.

1. Ja som sa o 4,35 v nedeľu ráno nesmiala Hlasu SD, pobavila ma otázka médií, ktoré už chceli zostavovať vládu.

2. Hlas SD aj PS dosiahli veľmi pekné výsledky vo volbách. My sme vyhrali. Vždy to tak proste je, niekto je prvý a niekto na iných miestach. Vždy rozhodnú voliči.

3. Skutočne by už mohol skončiť ten liberálny hejt. Je to nedôstojné. Účasť vo voľbách bola veľmi vysoká, voliči rozhodli. My ďakujeme.

4. Smer-SSD nikdy ani nenaznačil, že uvažuje o vystúpení z EÚ či NATO. Žiadam všetkých, ktorí to hovoria, aby takéto informácie nepodsúvali zahraničným médiám.

5. Špeciálna poznámka sa týka “osobností” typu I. Radičová, M. Vášáryová a pod. Urážať ľudí na Slovensku, povýšenecky sa o nich vyjadrovať a správať sa arogantne je nedôstojné jednak vás, ktorí to robíte ale najmä je to nedôstojné vo vzťahu ku Slovenskej republike. Tak už proste vyfúknite a správajte sa ako dámy (prípadne gentlemani)," uzavrela Beňová.

Herečka si o takmer 700-tisíc Slovákoch myslí, že sú spodina (VIDEO)
Bývalá slovenská herečka, diplomatka a neúspešná politička Magda Vášáryová raz za čas, zväčša po konaní významnej celospoločenskej udalosti na Slovensku, prehovorí na verejnosti. Niektoré jej výroky ju určite prežijú a Slováci na ne nebudú v dobrom... Čítať ďalej
02 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!