SKUTOČNÁ HRÔZA! Úmrtnosť mladých ľudí je na historickom maxime (VIDEO)
30 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Úmrtnosť medzi mladými ľuďmi je bezprecedentne vysoká. Dátový analytik Ed Dowd zaznamenal v Británii prudký nárast úmrtnosti na kardiovaskulárne ochorenie. Čísla sú alarmujúce.

Počet ľudí vo veku 15 až 44 rokov v Anglicku a Walese, ktorí umierajú na kardiovaskulárne ochorenia, od roku 2010 do roku 2019 viac-menej klesal. Odvtedy počet úmrtí prudko vzrástol.

V roku 2020 zomrelo na kardiovaskulárne ochorenie približne 2000 ľudí v skupine 15 až 44 rokov, čo je o 200 viac ako priemer. Po zavedení vakcíny proti covidu v roku 2021 ich bolo 2300, čo je o 500 viac, než je priemer. A v roku 2022 pokračoval vzostupný trend na 2500, čo je o 700 viac ako priemer.

Nadmerná úmrtnosť spôsobená kardiovaskulárnymi chorobami bola v roku 2020 trinásť percent. V roku 2021 bola nadmerná úmrtnosť 30 percent av roku 2022 nie menej ako 44 percent. Podľa Dowda je to veľmi neobvyklé.

„Treba to vyšetriť. Niečo sa tu deje zle,“ povedal v rozhovore s Dr. Drewom.

Ako CDC zmeškalo bezpečnostný signál a skrylo varovanie

Americké úrady teraz uznávajú, že vakcíny proti COVID-19 spôsobujú zápal srdca. Ale potom, čo boli začiatkom roka 2021 varované pred „veľkým počtom“ prípadov medzi zdravými mladými ľuďmi v Izraeli po očkovaní proti COVID-19, úrady okamžite neupozornili verejnosť a zároveň nedokázali odhaliť bezpečnostný signál, ktorý bol prítomný v Spojených štátoch, zistilo vyšetrovanie Epoch Times.

Dokonca aj potom, čo boli hlásené úmrtia na myokarditídu - zápal srdca - a myokarditída bola označená za pravdepodobný vedľajší účinok injekcií, predstavitelia USA stále odporúčali očkovanie prakticky celej populácii.

To viedlo k tomu, že milióny mladých ľudí dostali vakcínu. Mnohí z týchto ľudí trpeli.

Americkú agentúru pre verejné zdravie CDC varoval Izrael 28. februára 2021 pred „veľkým počtom“ prípadov myokarditídy po očkovaní spoločnosťou Pfizer proti COVID-19, uvádzajú dokumenty získané v The Epoch Times.

Známy onkológ o TURBORAKOVINE: Toto som ešte nikdy vo svojej kariére nevidel! (VIDEO)
„Stále častejšie počujete termín turborakovina. Ide o agresívne rakoviny u ľudí, ktorí boli očkovaní proti Covidu,“ povedal v rozhovore onkológ William Makis, informuje portál thehighwire.com. „Tieto rakoviny sú diagnostikované u mladých ľudí: u... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik