Aj mnohé osobnosti už majú odvolené
30 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Voľby, ktoré sa konajú dnes, sa týkajú aj umelcov. Aj oni sú, rovnako, ako politici, na očiach verejnosti viac, ako ktokoľvek iný. Preto nás zaujíma aj to, či využili svoje volebné právo.

Niektorí sa na sociálnych sieťach s tým, že majú odvolené, dokonca pochválili, iní sedia vo volebných komisách.

Fotil, ale nevolil

Odvolené má už aj Adam Urban, člen hudobnej skupiny Everlong. Ten síce neprezradil, koho volil, svoj názor však vyjadril na Facebooku.

&id=100008200380709

DRÁČIK VYZÝVA: NEBUĎ MUMÁK!
Všetky strany sú dosť zreteľne vykryštalizované. Nebolo nutné žiadnu študovať pod mikroskopom, aby človek uvidel o čom je a aká je jej podstata, skonštatoval majiteľ Dráčika Dušan Víglaský. Podľa neho však Slovensko ohrozuje zvláštna kategóriou... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Odvolila s oteckom

„Máme to vo svojich rukách… My už máme odvolené. Som šťastná, že ocko volí budúcnosť pre mňa. Že myslí na svoje deti a vnúčence,“ ponúka na Instagrame foto aj s otcom Zuzana Vačková.

&ig_rid=0b838eae-01be-4414-be08-f942d960f120

Aj v komisii

Bez volebných komisií by sa nemohli konať ani voľby predsedu klubu záhradkárov v ktorejkoľvek obci, inak tomu nie je ani pri parlamentných voľbách. V jednej takej sa do volieb aktívne zapojil aj spevák a hudobník Marián Greksa. K voľbám pozýva všetkých a je mu jedno, koho budú voliť, no odznie v ňom strana, za ktorú bol do komisie nominovaný.

Volili aj „Sajfovci“

„Šimonovi som ešte v aute vysvetlil, že Slovensko dnes určite nepremrhá svoju historickú šancu dokázať, že sme vyspelá, rozvážna a demokratická európska krajina, ktorá má rada všetkých svojich ľudí bez rozdielov,“ napísal Matej „Sajfa“ Cifra, ktorý na Instagrame ako dôkaz ponúkol foto s potomkom.

&ig_rid=68b9fee5-d410-4e15-a723-e2f4c3e600fd

Volebný vlak Globsecu sklamal! Nenaplnil sa (VIDEO)
V piatok večer vyrazil na Slovensko z Prahy vlak s niekoľkými stovkami zväčša mladých ľudí. Ich cieľom bolo odvoliť. Hoci bol úplne zadarmo, ešte pár hodín pred vypravením organizátor lákal na voľné cestovné lístky. Televízie, ako aj niektoré... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vyzýva k rešpektu

Či už volíte tých, alebo hentých, nebojujte medzi sebou. Rešpektujte sa navzájom. Každý volí podľa toho, ako to cíti, čoho sa bojí, čo potrebuje, a v akej životnej situácii sa nachádza. To je sloboda demokracie. Ale aj poriadna zodpovednosť. Takže s rozumom. Idete?,“ pozýva k voľbám herec Ján Koleník, ktorý dokladá aj foto spred volebnej miestnosti.

&ig_rid=b457f8c1-91cd-4ff0-9fea-a0cc6ff15d54

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni