PRVÉ SLOVÁ expolicajta, ktorý ZASTRETIL mamičku Luciu! PLAČ na súde
29 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Zablúdená guľka, ktorá zabila mladú učiteľku Luciu († 30) priamo v kuchyni v nedeľu (17. 9.) podvečer, najprv otriasla Slovenskom a potom vyvolala množstvo otáznikov. Ako v skutočnosti došlo k výstrelu? Na štvrtkovom súde, ktorý rozhodol, že expolicajta budú stíhať na slobode, prehovoril obvinený Patrik.

Stíhaný na slobode

Expolicajta Patrika, strelca z tragédie v Čachticiach, pri ktorej guľka usmrtila mladú mamičku, budú stíhať na slobode. Vo štvrtok o tom rozhodol Krajský súd v Trenčíne. Odvolací súd tak nevyhovel sťažnosti prokurátorky a potvrdil rozhodnutie prvostupňového súdu –  obvinený do väzby nejde.

Čo sa vlastne stalo?

Pojednávanie vnieslo viac svetla do toho, čo sa v osudnú chvíľu stalo. „Stál v strede izby, do zbrane dal 2 náboje. Jeden mu vypadol. Otočil sa k náboju, ktorý vypadol, a súčasne zasúval druhý, ktorý tam nešiel, a tak ho dotlačil. Následne vystrelila,“ odznelo na súde, ako píše portál cas.sk.

Prečo však manipuloval so zbraňou vo výške okna, nie je jasné. Sudca zároveň uviedol, že zbraň, o ktorej obvinený tvrdí, že z nej strieľal, nemala ďalekohľad.

Polícia prehovorila o nešťastí v Čachticiach
Trenčianska krajská polícia sa vyjadrila k nešťastiu, ku ktorému došlo v nedeľu večer v Čachticiach. Náboj prestrelil okno a zasiahol ženu do hrudníka, tá na mieste zraneniu podľahla. Život 30-ročnej ženy si vyžiadala tragická udalosť, ktorá sa... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Prvé slová s plačom

Následne pred sudcu so slzami v očiach predstúpil Patrik. „Je mi to veľmi ľúto. Neviem, ako by som to mohol odčiniť, som ochotný pristúpiť na všetko. Poslal som aj list pozostalým, je mi to ľúto,“ uviedol.

Patrik to podľa jeho obhajcu zvláda veľmi ťažko, išlo vraj o galaktickú náhodu. „Bude znalecké dokazovanie. Klient to zvláda veľmi zle, má výčitky svedomia,“ povedal obhajca.

Platí prezumpcia neviny

Ako rozhodol sudca, Patrik bude stíhaný na slobode, až kým nepadne finálny verdikt. „Platí prezumpcia neviny až do právoplatného rozhodnutia,“ uviedol sudca.

Ako na DIVOKOM ZÁPADE! V bratislavskej Dúbravke streľba, výbuchy, jeden mŕtvy, štyria zranení (FOTO)
Obyvatelia na bratislavskom sídlisku Dúbravka zažili noc ako zo zlého sna. Uprostred noci vyrušila streľba. Z okna bytovky začal muž náhodne strieľať na ľudí. Podľa susedov páchateľ nebol žiadne neviniatko. Sťažovali sa na neho už dlhodobo, poznali... Čítať ďalej
28 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!