Numerologička predpovedá! Je dátum na voľby vhodný?
29 | 09 | 2023 I Eka Balaškvoá

Čísla a hviezdy vraj majú odpoveď na všetko, čo sa v našom živote odohráva. A tak vás možno neprekvapí, že inak to nie je ani so zajtrajšími voľbami. Astrologička Daniela Paculíková nám síce neporadí, že pri voľbe toho-ktorého kandidáta nebudeme sklamaní, ale čísla a hviezdy jej prezradili, že po 30-tom septembri sa veľmi nemáme na čo tešiť.

Podľa numerologičky to bude na Slovensku, ale aj vo svete, minimálne štyri roky ešte veľmi ťažké. Tieto parlamentné voľby však môžu odštartovať procesy, ktoré povedú k lepšej budúcnosti, tá nás však čaká až niekedy v rokoch 2027-8. Aj dianie vo svete bude búrlivé, preto všetci budeme potrebovať zdravý rozum a Slovensko vodcu s dobrou víziou a pevnými zásadami.

Štvrté predčasné, celkovo deviate parlamentné voľby

Numerologička radí, že do volebnej miestnosti by sme sa mali vybrať v prvej polovici dňa. Ak sa tam chystáme popoludní, mohli by sme byť mimoriadne ovplyvnení predvolebnými sľubmi politikov. Podľa Paculíkovej tento dátum nebola šťastná voľba. Šamanský kalendár vraj hovorí, že ide o mínusový deň.

„Vďaka tomu budú udalosti zmätočné a národ rozhádaný,“ vysvetľuje veštkyňa.

Filmová diva Sophia Loren skončila v nemocnici
Legenda talianskej obrazovky Sophia Lorenová bola hospitalizovaná po páde vo svojom dome v Ženeve, informuje portál Breitbart. Filmová legenda Sophia Loren sa zotavuje z úspešnej operácie zlomeniny nohy po páde vo svojom švajčiarskom dome, uviedol... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Zahmlená myseľ

Klasická numerológia o tomto dni hovorí, že myseľ voliča zastrie závoj hmly, cez ktorý si neuvedomí dosah svojej voľby. Predpoludním tento vplyv nemá byť až taký výrazný, ako po dvanástej hodine.

„Tesne pred voľbami bude emočný spln Mesiaca. Všetky splny výrazne pôsobia na ľudí, dva a pol dňa pred ním i po ňom. Nervozita vrcholí, muži sú ústretovejší, ženy podráždené a neobjektívne. Je to i rizikový deň, 30. september odhalí to nové, s čím možno začať i rýchlo prevziať iniciatívu. Využite to. Postavenie planét podporí nekonvenčné nápady a plány,” radí numerologička.

Pozitívna zmena príde. Treba si na ňu počkať

Táto predpoveď Daniely Paculíkovej nás určite nepoteší. Pozitívna zmena nepríde hneď – nech už predčasné voľby prinesú čokoľvek, po starom to podľa nej má fungovať do konca roka. Reálna zmena k lepšiemu nás však čaká zrejme až po ďalších voľbách, teda niekedy v rokoch 2027-28.

Fakt žiadna zmena...?

Paculíková svojou predpoveďou potvrdzuje názor, že politické procesy sú dlhodobá záležitosť. Tieto predčasné voľby môžu prispieť k štartu stabilizácie. Dôjde k zmene politických štruktúr, no sociálne napätie bude pretrvávať.

„Tretí štvrťrok 2023 nesie predzvesť nových začiatkov bez extrémnych politických šarvátok, ale bude v znamení istého sklamania. Nová vláda bude čeliť narastajúcemu sociálnemu napätiu, pokrok bude pomalší,“ myslí si Paculíková.

Hlas ľudu: Zvieratá si volili premiéra
Všetci sa zhodli na tom, že starý medveď má svoje maniere. Aj keď je navonok zdatný, predsa len. Staré myslenie. Vývoj ide dopredu, ľudia aj časy sa menia. Lenže medveď sa necítil starý. Bol vytrénovaný. Viackrát sa stalo, že vošiel do dediny a... Čítať ďalej
28 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Ak zvíťazí zdravý rozum

Paculíková však má aj pozitívnu predpoveď – hviezdy prajú múdrym svetovým lídrom dobrý čas. Proces transformácie sa má začať práve v poslednom štvrťroku 2023 a časom ho pocíti každý na Zemeguli. Musí však zvíťaziť zdravý rozum. Ani tieto zmeny sa však neprejavia skôr, ako v roku 2027. Paculíková vidí nebezpečenstvo v ľudskej chamtivosti a túžbe ovládať iných. Ak prevládnu tieto vlastnosti, budeme blúdiť v konfliktoch. Aj ozbrojených.

FB / Daniela Paculíková

Európsky úpadok

Astrologička a numerologička hovorí, že nakoniec všetko dobre dopadne a technologický pokrok pozdvihne menej rozvinuté krajiny, ktoré budú pre silnejšie ekonomiky slušnou konkurenciou. Pomôže to životnej úrovni mnohých ľudí, žiaľ, mimo Európy.

Potrebujeme lídra s víziou

Paculíková tvrdí, že Slovensko k prosperite môže priviesť len líder s dlhodobou víziou a schopnosťou sústrediť sa na dôležité veci. Aj tu „číhajú“ vrtkavosť názorov, nesústredenosť, zacyklenie sa v triviálnostiach a tiež korupcia.

POLITOLÓGOVIA UPOZORŇUJÚ! Moratórium je zbytočné, mnohé konania neetické
Moratórium pred predčasnými parlamentnými voľbami, ktoré sa uskutočnia 30. septembra, v sobotu, začalo platiť 48 hodín pred voľbami. Napriek tomu sa na stránkach mnohých politických strán a tiež kandidátov objavujú príspevky, ktoré s voľbami... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!