Advokát Para k Matovičovej besede: V OĽaNO potvrdili nasledovné skutočnosti
25 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Matovič zverejnil v nedeľu úryvok údajnej komunikácie z jesene 2020 medzi Sulíkom a Haščákom. Ten mal podľa správ Sulíka inštruovať v argumentácii pri riešení dofinancovania zdravotných poisťovní. Sulík ho mal žiadať o argumenty, ktoré by mohol predniesť na rokovaní vlády. Mal tiež žiadať pre poslankyňu Janu Bittó Cigánikovú (SaS) väčší priestor "vrátane milého PR".

Matovič priblížil, že celá záloha komunikácie Sulíka mu bola ponúknutá za milión eur, no nič nezaplatil, iba si vyžiadal kópiu state o komunikácii s Haščákom. Sulík sa odmietol vyjadrovať k obsahu údajných správ. Pripomenul, že on ani SaS nemá žiadne korupčné prípady.

Do prípadu vniesol viac svetla avokát Marek Para, ktorý v nedeľu položil základnú otázku “akým spôsobom si OĽANO overili pravosť zverejnenej komunikácie?”

V reakcii na pondelkovú tlačovú besedu v štýle zaspávme s OĽaNO a vstávame s OĽaNO, advokát Para na sociálnej sieti uviedol. "Dnes na tlačovej konferencii v upotenom štýle DUMB, DUMBER & ABSOLUT STUPID potvrdili na otázky novinárov nasledovné skutočnosti:

Ad 1/ OĽANO malo alebo má k dispozícii kompletné digitálne dáta, extrahované technikom alebo znalcom do podoby typickej pre trestné konanie, v ktorej je možné v komunikácii určitej aplikácie napr. WhatsApp atď vyhľadávať podľa kľúčových slov

Ad 2/ dáta určite nepochádzajú z mobilného telefónu Ing. Richarda Sulíka, ale z telefónu Mgr. Jaroslava Haščáka, keďže OĽANO cielene nepredložilo screenshot alebo iný dôkaz, ktorý by preukázal ich trestnú činnosť a klamstvá

Ad 3/ jediný kto im to mohol z prostredia PPZ, NaKA sprostredkovať je ich kamoš a ochranca ČURILLOVCOV slovutný hodinár a neschopný ex Minister vnútra SR Roman MIKULEC

Ad 4/ polícia SR nezistila žiaden trestný čin, tak aspoň s OĽANO “zobchodovala” informácie

Toľko k politizácii polície …

Sulík podľa Matoviča spáchal vlastizradu (VIDEO)
Igor Matovič (OĽaNO) sa na pondelkovej tlačovej besede okrem iného stručne vyjadril aj ku v nedeľu zverejnenej komunikácií medzi Richardom Sulíkom (Saska) a Jaroslavom Haščákom. Predseda hnutia OĽaNO a priatelia aj zvyšok dnešnej tlačovej besedy... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!