Pellegrini ukľudňuje voličov: Nebojte, žiadna kolaborácia s pravicou nebude! (VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Nepodliehajte strachu. Aj keď nás stále niekto obviňuje z kolaborácie s pravicou, HLAS – sociálna demokracia je a zostane štandardnou ľavicovou stranou. Ktorá kladie na prvé miesto národné záujmy Slovenska a ľudí, ktorí tu žijú. Presviedča o tom líder strany Peter Pellegrini na sociálnej sieti.

„Hlas s ľavicovým voličom nikdy nekupčil, ani kupčiť nebude. Práve naopak, je k nemu nanajvýš úprimný,“ uvádza Pellegrini.

Žiadna koalícia s PS?

„Hovoríme veľmi jasne, že nevstúpime do vlády, ktorá nezavedie skutočný trinásty dôchodok. Nevstúpime do vlády, ktorá odmietne silný štát. A nevstúpime ani do vlády, ktorá odmietne plán na odstránenie extrémnych regionálnych rozdielov,“ tvrdí líder Hlasu.

Dodáva, že to sú skutočné ľavicové hodnoty. Hodnoty solidarity, silného štátu, a právo na dôstojný život bez ohľadu na to, v ktorom kúte Slovenska človek žije.

„Tri roky sme ich poctivo presadzovali v opozícii a sme pripravení presadiť ich aj v novej vláde. Bodaj by sme o riešení týchto problémov počúvali aj od ostatných , ktorí sa chystajú riadiť po voľbách Slovensko,“ uzatvára Pellegrini.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Hlas víta podpísanie Zmluvy medzi SR a SE. Konečná cena elektriny však nie je jasná
Ódor oznámil dohodu so Slovenskými elektrárňami. HLAS víta podpísanie Implementačnej zmluvy, naďalej však nevieme aká bude konečná cena elektriny pre domácnosti. Slovensko momentálne podľa povereného premiéra Ľudovíta Ódora vyrába dostatok energie... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik