Muzikant z kapely Everlong: Ak chcete žiť vo ZVERIMEXE, voľte PROGRESÍVCOV (FOTO+VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Piesne Adama Urbana a jeho kapely Everlong vo verejnoprávnom rozhlase, či v rádiách predsedu NR SR Kollára počuť nebudete, napriek tomu má svoje publikum, s ktorým živo komunikuje cez Facebook. Prečo nie je mainstreamový, zistíte veľmi rýchlo – mainstreamové nie sú jeho názory. V nedávnom videu na sociálnej sieti hovoril o svojom šoku z bratislavských ulíc a podnikov.

Urban, ktorého kapela robila pred pár rokmi predskokana na slovenskom turné Elánu (2017/18) si s kamarátmi po dlhšom čase povyrazil do ulíc hlavného mesta a ostal v šoku. Kluby plné vulgárnych mladých ľudí pod vplyvom drog, ktorých hodnoty sú na veľmi nízkej úrovni. Dospel teda k názoru, že progresivizmus nie je dobrá cesta pre Slovensko a vyzýva ľudí – ak nechcete žiť ako vo zverimexe, nevoľte liberálne strany.

Iný svet

Po dlhom čase si Urban s kamarátmi vyrazil v Bratislave do nočných ulíc. Príjemné Račianske hody, klasická zábava. Potom sa vybrali do mesta.

„Z Rače sme zliezli do Bratislavy. A ten svet sa náhle zmenil,“ popisuje Urban svoj zážitok. Zakotvili v akomsi plážovom bare, kde to vyzeralo veľmi dobre, ale tá spoločnosť, z tej ostal hudobník v šoku.

Charizmatická Ida Rapaičová má odkaz pre mladú generáciu
Charizmatická Ida Rapaičová nedávno oslávila osemdesiatku. Bola výraznou osobnosťou slovenského divadelníctva a filmu. A stále je významnou osobnosťou a človekom, z ktorého vyžaruje charizma a vnútorná sila. Ida Rapaičová sa nedávno zaradila... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Mária Sliacka

Bratislavu fakt treba oplotiť!

„Ísť na dovolenku do zahraničia je super. Človek vidí svet. Ale oplatí sa aj exkurzia po nočnej Bratislave, to vám garantujem,“rozpráva ďalej Urban s tým, že vstupné vyberali ľudia s čiernou pleťou, ktorých bolo aj medzi osadenstvom množstvo. Na tom by nebolo nič zlé, keby mnohí z nich aspoň vedeli po Slovensky. Ešte aj to by sa dalo pochopiť, keby nevyberali vstupné a nenosili nápoje.

Facebook / Adam Urban

„Fetovali a fajčili trávu, spolu so Slovákmi. Trošku ma krútilo, ale chcel som to vidieť. Pre mňa to ale nebolo, že som sa šiel baviť. Pre mňa to bola exkurzia. Ukážka toho, do akého haj...a naša spoločnosť smeruje,“ poznamenáva Urban s tým, že ak sa „na vidieku“ hovorí, že Bratislavu kvôli manierom, ktoré tam vládnu, treba oplotiť, tak tomuto tvrdeniu dáva za pravdu. Každý si podľa jeho slov bafkal trávičku a „všade tam snežilo“, naznačuje Urban charakteristické gesto pri šnupaní.

Nikto nebol normálny

Na pódiu na vode rapoval raper, ktorého Urban dovtedy nepoznal, no podľa vulgárnych textov, ktoré hudobník reprodukoval, nemal čo ľutovať.

„To som ešte ako-tak dával, ale keď začal o tom, ako si „posnežíme“, ako sú fašisti a nacisti hrdinovia spoza klávesnice, to už bolo na mňa trochu moc. A pred ním ten dav pekných mladých ľudí, všetci boli „zjetí“ a šli si tam tú svoju davovú psychózu. Dredatí, počmáraní, bledí, tmaví, nafetovaní, nikto tam nebol normálny,“ prekvapene konštatuje Urban.

Dúha a bezpečie

„Ja som naozaj videl voličov progresívnych strán v praxi. Keby som tam škrtol zápalkou, tak by to tam asi explodovalo,“hovorí hudobník, ktorý si z exkurzie odniesol žalostný pohľad na mladých a otrasný zážitok. A ten pokračoval ráno, kamoška ho vzala na raňajky do podniku v centre mesta, kde trónila obrovská dúhová vlajka s ubezpečením, že tu sú ľudia v bezpečí.

Niet dňa, aby niekto z OĽaNO nemal konflikt
Po konflikte Matoviča s Kaliňákom, boxéra Holkoviča s neznámym mužom, bolo otázkou času kedy sa do otovreného boja dostane ďalší politik z OĽaNO. Pročko to vysielal naživo! Nebolo potrebné ani dlho čakať a do sporu sa dostal aj kontroverzný... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Kto do takého klubu chodí

„No vážení, ja vám môžem povedať, že to, čo si tu my zdieľame, aká je Bratislava, ako to vyzerá, to je zlomok toho, čo človek vidí v praxi. Ja som bol skutočne v zoologickej záhrade,“ popisuje Urban s tým, že okrem „kamenných ksichtov“ mali ľudia primitívne vyjadrovanie sa. Upozorňuje, že za mladých liet sa tiež všeličo navystrájal, ale malo to určité medze.

Neporadí, koho voliť. Vie, koho nevoliť

„Toto mantinely nemá. Bojím sa mať dieťa a ľutujem tých, ktorí dieťa majú a najviac ľutujem tých, ktorých deti vyrastajú v takejto spoločonosti a blížia sa k hranici dospelosti. Ja vás prosím. Nevoľte strany, ako Progresívne Slovensko. Nevoľte ani SaS,“prosí príčetnú časť svojho publika hudobník.

Facebook / Adam Urban

„Ja som bol včera na exkurzii vo zverimexe. V Bratislave to je už veľmi, veľmi zlé,“ uzatvára hudobník.

CHAOS A DÚHOVÉ EXPERIMENTY! Ak pretlačia PS-ko do vlády, bude to REPETE Matoviča, myslí si Blaha
Do volieb ostávajú rovné dva týždne a podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha už má plné zuby toho, že Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) „na ľudí vyskakuje aj z chladničky“. Faktom je, že takmer v každej relácii je predseda PS. Blaha si však myslí,... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

TRAPAS! Ako Hegerovi zväzáci NETRAFILI DO TEJ SPRÁVNEJ DEDINY
Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik