Farár Kuffa: Ideológia gender znamená genocídu nášho národa!
19 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Farár Marián Kuffa vysvetľoval svoje názory v rozhovore pre portál Pluska.sk. Spýtal sa, či je extrémistom, keď má na fare homosexuálov, lesby, prípadne alkoholikov alebo narkomanov. Vyjadril sa tiež, že "genderizmus" je najväčším zločinom 21. storočia a obrovským prejavom pýchy.

Zavrhuje hriech, chce zachrániť hriešnika

Moderátor na úvod rozhovoru uviedol, že Kuffa často nechodí do mainstreamových médií. Na túto poznámku Kuffa odvetil, že konflikty síce nevyhľadáva, ale sa im ani nevyhýba. Moderátor ďalej nadhodil, že tu existuje súboj medzi Kuffom a časťou novinárskej obce. Kuffa hovorí, že to nevníma ako súboj, ale keď to dotyční novinári tak vnímajú, tak je to ich vec.

Moderátor potom uviedol, že Kuffa dostáva od jeho kolegov z novinárskej brandže nálepky ako „konšpirátor“ či „extrémistický farár“. Kuffa sa pýta, či je extrémistom, keď má na svojej fare bielych, čiernych, červených, žltých, homosexuálov, lesby, dokonca aj pedofilov, ale aj alkoholikov či narkomanov. Podľa svojich slov u každého z nich zavrhuje hriech, ale snaží sa zachrániť hriešnika.

Podľa Kuffu je demokracia najlepšou formou vlády, ale nie je všeliekom. Kuffa sa podľa svojich slov nepozerá na to, na ktorej strane je väčšina alebo mainstream, ale zaujíma ho, na ktorej strane je Boh. „Keď nenávidím zlo a niekto sa ho nechce pustiť, tak je logické, že je proti mne,“ uviedol farár.

Karol Farkašovský: Zahádam vám hádanku
Bývalý novinár a kandidát na poslanca za stranu SNS Karol Farkašovský hovorí o jednom zo straníckych lídrov, ktorý na nás podľa neho vďaka servílnosti médií vyskočí ešte aj z chladničky, nie len z rozhlasu, či televíznych obrazoviek. Jeho meno... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Genderizmus je obrovský prejav pýchy

Kuffa tiež povedal, že keby homosexuálov nenávidel, tak ich nemá na vlastnej fare. Homosexuálni ľudia sú podľa Kuffu takisto milovaní ľudia pred Bohom. Kňaz v rámci rozhovoru taktiež uviedol, že za ním prichádza mnoho mladých ľudí s plačom a neistotou ohľadne toho, či sú chlapcom alebo dievčaťom.

"Genderizmus“ považuje Kuffa za najväčší zločin 21. storočia a obrovský prejav pýchy. Zároveň však dodáva, že má veľa priateľov aj medzi liberálmi. Vie sa s nimi zasmiať, no na hodnotové otázky majú rozdielne názory.

Svoje názory o škodlivosti genderovej ideológie na mladú generáciu podporuje Marián Kuffa aj stanoviskom odborníkov. "Vyše 420 lekárov, psychológov a psychiatrov vyjadrilo verejne a s podpismi názor, že táto ideológia jasne poškodzuje mladých a deti. A ja čítam z knižky, ktorá sa volá život," dodáva Kuffa.

Maďarská prezidentka Katalin Novák spustila Prorodinný manifest
Maďarská prezidentka Katalin Novák spustila 12-bodový prorodinný manifest, ktorý chráni rodičovské práva a bráni trans trendom, informuje Breitbart. „Tým, ktorí sa narodili ako dievčatá, by malo byť umožnené vyrastať ako dievčatá a chlapcom ako... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik