DEMOKRATI spôsobili na Sicílii ŠKANDÁL: Ste falošní antimafiáni! (VIDEO)
17 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti mafii. Ich aktivity si všimla aj talianska tlač a informujú o ich videu, ako o dehonestácii ozajstných bojovníkov proti mafii.

Tak, ako duo poslancov nepochválili Slováci, tak ich „výlet“ pobúril aj Talianov, ktorí hovoria o urážke skutočných bojovníkov proti ´Ndranghette. Ako príklad uvádzajú rakúsky antimafia tím a od Stančíka a Čekovského požadujú ospravedlnenie Sicílčanom, pretože vo svojich dvoch videách zavádzajú. Noviny pritom nezabúdajú pripomenúť, že práve strana Demokrati má veľmi zvláštne pozadie, ktoré rozhodne nevzbudzuje dôveru.

Začínali u Matoviča. Vidno...

Kristián Čekovský a Andrej Stančík, začínali politickú kariéru, keď sa v roku 2020 s hnutím OĽaNO, Igora Matoviča predrali až do parlamentu. Vtedy zabodovalo video o "Mišelovej vile" a z Medicínskej záhrady, kde sa pálili sviečky za každého zosnulého kvôli zlému stavu v zdravotníctve. Čekovský a Stančík dnes kandidujú za Demokratov a skúšajú na voličov remeslo Igora Matoviča. Rozhodli sa natočiť trilógiu „...lebo Fico“, ktorej druhá časť je o tom, ako kajúcnici pomáhajú v boji proti mafii a prečo sa Robert Fico bojí práve ich svedectiev.

Čekovský a Stančík dávajú na Matoviča! Ľudia odkazujú: Ach, vy štence...
Kristián Čekovský a Andrej Stančík, začínali politickú kariéru, keď sa v roku 2020 s hnutím OĽaNO, Igora Matoviča predrali až do parlamentu. Vtedy zabodovalo video o "Mišelovej vile" a z Medicínskej záhrady, kde sa pálili sviečky za každého... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Falošní bojovníci proti mafii

Dvaja poslanci bývalej vládnucej strany OĽaNO, sa dva týždne pred voľbami fotia v Corleone a šíria „senzačné správy“, aby zakryli skutočné pozadie svojej strany Demokrati. Vo viacerých príspevkoch na Facebooku sa doslova vydávajú za bojovníkov proti mafii, píše taliansky portál italyflash. Ten zdôrazňuje, že toto sú skôr paródia na antimafiánskych bojovníkov.

Facebook / Kristián Čekovský | Dvojica Čekovský-Stančík sa vybrala do Corleone, aby sa zahrala na bojovníkov proti mafii. Jediné, čo dosiahli, je zatiaľ urážka miestnych

Kto sú teda skutoční bojovníci?

Spolu s mnohými odvážlivcami z celej Európy sa tím ANTIMAFIA Austria – Pavol Pribela a Michaela Povalová snažia bojovať v namáhavom boji na odpor proti Euromafii, ktorá naverbovala mnoho ľudí patriacich k niektorým slovenským politickým stranám. Spojenie demokratov s liberálnym vedením a podporou LGBTI ľudí je jasným dôkazom toho, čo táto narýchlo vytvorená strana bez minulosti znamená, odkrýva pravdu italyflash

Dehonestácia práce reálnych bojovníkov proti mafii

Séria videí, ktoré zverejnila strana Demokrati slovenska, úplne dehonestuje našu prácu a zároveň šíri mnoho klamstiev. Hovorí sa napríklad o potrebe takzvaných mafiánskych svedkov. Tí sú veľmi potrební a Falcone s Borsellino by boli bez „kajúcnikov“ nič. Títo hrdinovia dokázali na základe finančných tokov odhaliť Cosa Nostru a toho sa aj dnes obávajú politici po celom svete, píše talianska tlač.

Svedkovia spravodlivosti ako Giovanni Brusca začali spolupracovať ani nie tak preto, že by chceli dostať mafiu na kolená, ale preto, že pôvodom zo San Giuseppe Iato, v meste hraničiacom s Corleone sa strašne bál, že ho Totò Riina, ktorý bol bezohľadný a násilný psychopat, vezme von, ako to urobil s ostatnými členmi Cosa Nostra. Ľudia ako Brusca svedčili proti Riinovi, pretože sa už každý obával, že vražedná zúrivosť šéfa bossov sa neúprosne rozpúta aj proti jeho blízkym, ako sa to stalo aj v minulosti, aj keď s menšou intenzitou. Riinov masaker a vražedná zúrivosť boli skutočne smrteľné.

Fico: Migranti prechádzajú našimi hranicami, ako nôž maslom (VIDEO)
Vedúci predstavitelia strany Smer-SSD si uvedomujú, že ilegálna migrácia je pre Slovensko hrozbou nie len v súčasnosti, ale hlavne do budúcnosti. Argument policajného prezidenta, že oni „len“ prechádzajú, podľa nich nie je pravdivý, navyše sa nám... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Mafia sa dá rozobrať zvonku

Noviny tvrdia, že Slovensko je celé prerastené mafiou. Poslanci zavádzajú, pretože „mafia na Sicílii stále žije a dýcha vďaka korupcii. Ide o medzinárodný škandál. My sicílski občania žiadame okamžité stiahnutie videí a verejné ospravedlnenie. Je nemysliteľné, aby ste zneužívali mená hrdinov pre svoj politický boj. Na záver treba dodať, že Slovensko je mafiánskym majetkom a ani Matovič, ani Heger, ani nikto iný situáciu nezmenil. Prestaňte sa správať ako falošní bojovníci proti mafii.“

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik