Provokatér Matovič v Trnave POHOREL! Hlasáci dávajú NÁVOD, ako s ním VYBABRAŤ (VIDEO)
16 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Verejná medzinárodná hanba zrejme lídrovi OĽaNO nestačila a v piatok si chcel dať repete na mítingu Hlasu v Trnave. No hneď, ako začal "vyrevovať svoje mantry cez repráky", stalo sa niečo neuveriteľné! Takto treba na bláznov, hovoria hlasáci. A známy spevák im k tomu zložil aj pesničku...

Tentoraz aj s exministrom vnútra

Tak sa zdalo, že potom, čo v stredu prišiel Igor Matovič provokovať na tlačovú konferenciu Smeru pred Úrad vlády, kde padali kopance i facky, si to chcel vyskúšať znova. A to priamo doma, vo svojom rodnom meste Trnave. Pred štadiónom Spartaka Trnava tam mal totiž v piatok volebný míting tentoraz Hlas-SD.

A neprišiel tam Matovič sám. Prišla celá úderka OĽaNO na čele s exministrom vnútra Romanom Mikulcom na opravenom Raptore s nainštalovanými reproduktormi. To autíčko je verejnosti už veľmi dobre známe.

Matovičovci opäť vyrazili! PROVOKOVAŤ NA MÍTING HLASU (VIDEO)
Matovičovci si nedajú pokoja! Tentoraz zamierili so svojím špeciálne upraveným autom do Trnavy na míting Hlasu. Tak sa zdá, že potom, čo v stredu prišiel Igor Matovič provokovať na tlačovú konferenciu Smeru pred Úrad vlády, kde padali kopance i... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

"Ak príde Matovič na náš dnešný meeting v Trnave, spoločne mu zaspievame: “Vypadni klamár, podvodník, plagiator!!!”," zasmial sa na sociálnej sieti ešte pred mítingom Matúš Šutaj Eštok.

A na Matoviča sa hlasáci pripravili aj inak. Navliekli sa do nových tričiek, ktoré vystihujú snáď všetko.

Zároveň na sociálnej sieti varoval Trnavu aj syn Tibora Gašpara (Smer-SSD) Pavol. "TRNAVA POZOR! Po úspechu v Nitre, a na tlačovke SMERU v Bratislave, prichádza výkup starých kožiek a peria, a predaj fejkových hodiniek teraz ku Vám. Igor a Roman vás už čakajú zamknutí v aute."

A ako to všetko dopadlo?

O tom verejnosť na sociálnej sieti informoval obľúbený spevák Marian Greksa, ktorý pre túto príležitosť dokonca zložil pesničku. Áno, presne tú, ktorú spomínal Šutaj Eštok.

"Dnes bol veľmi príjemný deň. Chystal som sa s mojou Szivem, ktorá kandiduje s číslom 95 na kandidátke HLASu do parlamentu, na Pelletón do Trnavy. Okolo 16.00 sa začali na fb zjavovať videá, že Igiot so svojim pickupovým autom pre kurzschwanzov parkuje hneď vedľa a už začal vyrevovať svoje mantry cez repráky, čo si dal namontovať na korbu," priblížil situáciu Greksa.

Ale podľa jeho slov, kým okolo 17.00 prišli, už tam Matovič nebol a nezjavil sa po celú dobu mítingu HLASu.

"Potom som sa dopočul, že okolo auta sa začali zgrupovávať Trnavčania, hádzať na neho odpadky a oblievať pivom. V aute vraj sedel okrem neho aj najušatejší bývalý minister vnútra Mikulec a nohsled Šípoš, ktorý sa v komunálnych voľbách nedostal ani do mestského zastupiteľstva vo svojom meste. ( Tuším Stará Ľubovňa). Tak veľmi si ho tam vážia a cenia. Chlapčiská zistili, že postaviť sa pred čoraz väčší dav už predsa len nie je taká sranda a tak sa pobrali v zamknutom aute kade ľahšie. Asi zistili, že sa musia rýchlo vykakať. A tak som im venoval z pódia aspoň túto pesničku," smeje sa spevák a svoj status doplnil aj o fungl novú pesničku Vypadni klamár, vypadni podvodník, vypadni plagiátor!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OLwvfWm-uGM&fbclid=IwAR16gNAa7qJZYfhv1fEeqHNmMnAHNYpOGCMCI9QCGZ-foJSjC_42hvChEJI

A Greksa zároveň dáva návod ako na provokatérov z OĽaNO. "Vidíte. A toto je cesta. Vždy keď ho uvidíte, postaviť sa okolo neho v čo najväčšom počte a vysmiať ho," uzavrel spevák.

Glück to zvaľuje na policajtov: Keby konali včas, nemuselo k ničomu dôjsť! (VIDEO)
Mladý sociálny demokrat Richard Glück na Matovičov útok voči Robertovi Kaliňákovi reagoval v momente. Exkluzívne pre Hlavný denník hovorí, že konal hlavne preto, lebo sa obával, aby Matovič vo svojom amoku s tým veľkým autom nenapálil do ľudí,... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik