MÉDIÁ NESRANDUJÚ, DOSTALI PRÍKAZ: UROBTE ZO ŠIMEČKU FICA!
16 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Môj sused, keď si prečítal prehľad politických diskusií povedal, že sa môžu aj posrať, zo Šimečku Fica nespravia. Ja som zas povedala, že z hovna bič neupletieš.

Výrečnosť, prejav a vystupovanie musí mať človek v sebe, musí sa s tým narodiť. Miško to do vienka nedostal. A to sa už strojil na Fica, ktorý sa vraj zľakol duelu s holobriadkom.

Milý Michal, si fakt až taký hlúpy, že nevidíš ten rozdiel medzi Ficom a tebou? Nehodíš sa na politika a už vôbec nie na premiéra. Mali sme tu Matoviča a Hegera, dvoch neschopákov. Ty nie si o nič lepší, tak sa netvár ako kráľ. Všetci verní ťa len postrkujú, dvíhajú do výšky, robia z teba boha. Ale nie, ty nemáš na to. Pochop to už konečne. Tvoje vystúpenie v telke kritizujú aj tí, od ktorých sme to nečakali.

Nestrápňuj sa pred národom, odmietni účasť vo víkendových reláciách. Veď si len pozri ten prehľad. Nevidíš, že si v každom riadku? Si na roztrhanie. Nedaj sa roztrhať, ostaň doma na riti, alebo choď počítať medveďov. Odvolaj to. Pôjde to aj bez teba. Jestvuje inštitút prázdneho kresla.

Víkendové politické diskusie:

Sobotné dialógy (RTVS) - Kollár/ŠIMEČKA
V politike (TA3) - Jurinová /ŠIMEČKA
Na telo (Markíza) - Pellegrini / ŠIMEČKA

Šokujúce odhalenie Markízy: Fico nevie plávať
Konajú sa preteky politikov, kto prepláva Dunaj. Postavme sa na breh a sledujme, kto vyhrá. Bude to Šimečka s mliekom na brade? Či neduživý Heger? Alebo to vyhrá športovec Fico? Prvý nastupuje Šimečka Hodí sa do vody, pláva, ale v polovici ho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!