Hlas ľudu: Obaja bitkári skončia v Justičáku, na ulici, na Belize alebo v pekle
14 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Obaja bitkári skončia v Justičáku, na ulici, na Belize alebo v pekle, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Po včerajšom incidente, keď sa  Igor s Róbertom cápali v aute, píše im Lucia Nicholsonová spoločný list. Lebo obaja sú jeden  a podľa nej skončia na jednej kope tam, ako to v nadpise stojí.

Keď ich sledovala, ako sa bijú, nadávajú si do jebnutých, zatínajú sánky a v mysli počítajú lajky na sociálnych sieťach, uvedomila si, že sú jeden. Jeden a ten istý nebezpečný egomaniak, ktorý urobí všetko, aby vyhral.

Tu by som na chvíľu prerušila Luckine úvahy. Dovolím si povedať svoj názor. Igor nemôže zniesť výsledky predvolebných prieskumov. Ukazuje sa, že do parlamentu sa nedostane. Uvedomuje si, že vznikom koalície si podpílil pod sebou konár a vyčíňa ako zmyslov zbavený. Už len čakám, kedy priskočia dvaja s kazajkou a spacifikujú ho.

Hoci sa policajti prizerali, nepriskočili. Asi nemali kazajku. Zakročili až vtedy, keď Igora už riešil Robo Kaliňák.

Je smutné, že toto psychicky narušené čudo nám tu robilo premiéra a ministra financií. A smutné je, že celá vláda s ním. Love sú love. Je tragédia, že máme prezidentku, ktorá ho vymenovala, hoci všetci vieme, že ako blázon sa Igor prejavoval už vstupom do politiky.

Vráťme sa naspäť k Lucke a jej spomienkam na Igorovu minulosť

Bola to ona a Mistrík, čo pred ním varovali SaSku, keď ho dala na svoju kandidátku. Videli, ako klame, ako hovorí o obrovskom majetku prepísanom na Pavlínku, ako sa tvári, že jediné, čo vlastní, sú plátenné tenisky a rozťahané rifle. „Igor nám to tu pekne za jednu nedokončenú vládu zdemoloval. Sľuboval atómovku a hodil ju na vlastnú krajinu. Bojom so Sulíkom znefukčnil vládu a z ľudí spravil rukojemníkov. Tak veľmi bojoval proti mafii, že z Kollára urobil predsedu parlamentu,“ spomína Lucia.

A Kaliňákovi posiela tento odkaz

Robo, nikdy nezabudnem, ako si sa pri vstupe do politiky hral na bezúhonného mladého advokáta, ktorý po boku Roberta Fica vybuduje na Slovensku skutočnú sociálnu demokraciu. Tak ťa vtedy vnímali novinári, bola som jednou z nich. No a potom prišli tie tunely do verejných zdrojov cez tendre, biznisy s Počiatkom, DPHčky, unesený Vietnamec, štát v štáte z vašich ľudí - Brhelovia, Bašternákovia, Bödörovci, Kočnerovci, luxusná motorka od salám alejkum. No a potom ten tvoj usoplený nos a pretočené beľmá v diskusii po smrti Jána a Martiny, keď som ti sľubovala koniec lajny.

Napokon obom spoločne odkazuje

Obaja ste klamali už na začiatku. Hrali ste sa na niekoho, kým ste neboli.

Môžete mať rôznu minulosť, ale dnes vás spájajú tie isté defekty osobnosti a tie isté ciele – využiť utečencov, LGBTI, boj proti liberalizmu, boj proti Bruselu a vyhrať voľby. Ste ochotní klamať, vycestovať do Cannes alebo sa primitívne pobiť v aute. Z pohľadu Slovenska a jeho budúcnosti ste jedno a to isté ZLO.

Jeden sa vozí na choppri, druhý vo fiatke a obaja sa modlíte k jednému BOHU. Aj tak napokon skončíte spolu v politickom pekle.

To vám želám z hĺbky svojho srdca.

Drsný odkaz NICHOLSONOVEJ pre Matovičova a Kaliňáka
Poslankyňa Európskeho parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti zareagovala na potýčku medzi Igorom Matovičom a Robertom Kaliňákom. Jej reakcia má formu listu, ktorý je adresovaný obom účastníkom nedávneho konfliktu. Nicholsonová tu... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik