Joe Biden sa totálne rozpadol! Opäť sa mu vysmievajú!
12 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Americký prezident Joe Biden usporiadal v nedeľu večer vo vietnamskom Hanoji tlačovú konferenciu, na ktorej opäť pôsobil strašne zmätene a hovoril nesúvisle. Trápna scéna sa skončila tým, že prezident napokon účastníkom povedal: Teraz idem spať.

80-ročný Biden sršal vtipom, ktorý bol všetkým nepríjemný a v ktorom protivietnamský vojnový film Good Morning Vietnam z roku 1987 nazval „piesňou“.

Jeden z mojich kolegov povedal, pamätáte si slávnu pieseň „Dobré ráno, Vietnam“? Dobrý večer, Vietname?" Povedal prezident bez smiechu.

Biden potom prečítal, čo mal pripravené z odkazovača a oznámil, že bude odpovedať na otázky, ale len tým redaktorom, ktorí sú na zozname, ktorý mu bol vopred sprostredkovaný.

"Dali sem päť ľudí," povedal Biden.

Prezident tiež použil hanlivý výraz „tretí svet“ predtým, ako sa opravil na „globálny juh“, čím sa odvolával na rozvojové krajiny.

Od rozprávania o globálnom otepľovaní napokon prešiel k filmu Johna Wayna.

Mysleli ste si niekedy, že budete sedieť na konferencii G-20, kde je každý zaujatý konceptom globálneho otepľovania? Bez srandy, napadlo vás to niekedy? Pýtal sa.

Potom pristúpil k analýze scény z filmu Johna Wayna, v ktorej domorodí Američania urážajú vojakov Únie tým, že ich nazývajú „ležiacimi poníkmi so psími tvárami“ a porovnával ich so skeptíkmi v oblasti zmeny klímy.

No, je tu veľa klamstiev, poníkov s psími hlavami o globálnom otepľovaní. Dodal Biden.

Potom si protirečil a pokračoval: Zrazu si všetci uvedomili, že niečo nie je v poriadku. A nič nie je lepšie ako vidieť svetlo.

Potom sa pokúsil zavolať ďalšieho redaktora, no nenašiel zoznam, ktorý mu bol daný.

"Len tu plním svoje rozkazy," povedal a hľadal zoznam na pulte pred sebou.

Potom povedal:

Zamestnanci, je tu niekto, s kým som ešte nehovoril?

V tom momente začali novinári kričať otázky a Biden sa nahneval a zvýšeným hlasom povedal: "Neoslovujem vás!"

Po odpovedi na ďalšiu otázku od VOA povedal redaktorovi, ktorý sa ho pýtal na jeho vzťah s čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom:

"...ale ja už idem spať."

Skončil tým, že znova použil výraz „tretí svet“ a potom sa znova opravil:

Prepáčte, tretí svet, tá, ehm, južná pologuľa...

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre nakoniec prerušila neskutočnú tlačovú konferenciu: "Ďakujem vám všetkým. Týmto sa tlačová konferencia končí. Ďakujem všetkým."

Potom hrala hlasná jazzová hudba.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik