NA ŠIMEČKU A PROGRESÍVCOV SA TO VALÍ Z KAŽDEJ STRANY! Sú to nebezpeční, agresívni, prepnutí ľudia, naložil im Kollár (VIDEO)
09 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Kollár si servítku pred ústa nedáva! Podľa neho pre agresívnych liberálov je najlepší Slovák teplý ukrajinský zaočkovaný občan. Šéf parlamentu v tomto duchu poskytol rozhovor eReportu. Prišlo aj na tému útokov progresívcov na seniorov, kauzy DPOH, či o netolerancii "tolerantných" liberálov.

Katastrofa z DPOH

Boris Kollár v rozhovore pre eReport spomenul, že je jedným zo zakladajúcich členov Matice Slovenskej a preto súhlasí s protestom, ktorý sa uskutočnil pred divadlom.

Hovorí, že takto zneužiť Hviezdoslava, s dúhovými vlajkami, je katastrofa. Podľa neho nemá čo na vizuále robiť ani ukrajinská vlajka. Riaditeľka DPOH by podľa predsedu parlamentu mala odstúpiť a to sama od seba.

Progresívec Poliačik sa zastáva agresívneho Mihályho! A čo na to Čaputová?
„Dôchodcov? Myslíš starých ľudákov. Nemám problém im dať na hubu, nech má aj 80, tak ju dostane nácek starý,“ kasal sa hrdinsky na sociálnej sieti Róbert Mihály – človek, ktorý na matičnom proteste pred Divadlom P. O. Hviezdoslava zaujal miesto... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Sú to nebezpeční, agresívni, prepnutí ľudia

Redaktor sa Kollára opýtal aj na jeho názor na napadnutie seniorov zo strany niektorých provokatérov. Kollár odpovedá, že takých pozná a má s nimi skúsenosti.

„My sme zvyknutí, že takíto prepnutí ľudia (liberáli), oni sú agresívni. My sme to zažili, mali sme raz jednu konferenciu, priniesli tam reproduktory, vrieskali tam, vykopli nám misu s jedlom, začali po nás hádzať croissanty. Veď my s nimi máme skúsenosti, oni sú nebezpeční!“ hovorí politik. „A musím povedať, že sú aj netolerantní. Ja rešpektujem ich názor. Myslím si, že je blbý ale rešpektujem ich a nebudem pľuť po nich, nebudem im nadávať a kopať ich,“ dodal.  

https://www.google.com/search?q=Youtube+ereport+Koll%C3%A1r&rlz=1C1GCEA_enSK1073SK1073&oq=Youtube+ereport+Koll%C3%A1r&aqs=chrome..69i57j69i64.9474j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:5d8fa0f3,vid:ag7n5rNXhF0,st:0

Netolerantní a veľmi zlí

Kollár následne pripomína, akú mali liberáli kampaň v predošlých voľbách. Pripomína heslo: „poďme do nich“ (kampaň PS a Spolu – pozn. redakcie) a ako v rámci kampane hádzali v Košiciach kamene.

„My si to takto nepredstavujeme,“ dodáva líder Sme rodina. Následne ešte pripomína, čo sa dialo pred parlamentom na proteste liberálov. „Prišli až pred Národnú radu, a začali vykrikovať že sme sku..vysyni. Ja si myslím, že to sú všetko netolerantní, veľmi zlí ľudia,“ dodáva Kollár.  

„Ja chápem že pre tieto skupiny je najlepší Slovák teplý ukrajinský zaočkovaný občan. Ale to ma veľmi mrzí. My sme tu Slováci a nemusíme všade cpať ukrajinskú vlajku. A všade cpať LGBTI. To je choré. My si uvedomme, že my sme Slováci,“ hnevá sa líder Sme rodina.

Uhrík: NA PROGRESÍVNEHO FEŤÁKA PODÁVAME TRESTNÉ OZNÁMENIE! Napadol aj náš národný poklad Štefana Zimu (VIDEO)
Europoslanec a líder Republiky Milan Uhrík toho má už vážne dosť! Reč je o agresii liberálov a progresívcov, ktorí si zo Slovenska urobili vlastnú bojovú scénu. Ako sám hovorí, tiež sa zúčastnil nedávneho protestu pred Divadlom P. O. Hvizdoslava. A... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik