Boris Kollár je pomaly v ÚPLNEJ P*DELI! (VIDEO)
05 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Do Borisa Kollára sa pustila už nie len Barbora Richterová. Svoj príbeh s ním zverejnila aj influencerka Ema Ferusová. Že vám jej meno nič nehovorí? A nesledujete na Instagrame náhodou dievčinu s prezývkou @pimpinockaa? To, čo vyniesla na svetlo sveta určite nie je hodné správania najvyššieho ústavného činiteľa.

Ferusová na videu, ktoré obehlo internet vo veľmi emotívnej výpovedi hovorí o tom, žena ňu Boris Kollár  psychický nátlak, ktorého výsledkom boli dve interrupcie a jej ťažké psychické traumy. Vo videu sa objavil aj Ferusovej otec, ktorý vyvracia názor, že ide o politickú diskreditáciu Kollára a jeho strany. Ferusová sa, odkedy listom oslovila poslancov NR SR, cíti ohrozená a odpočúvajú jej mobil. Jej otec, Ľuboš Ferus, polícii tiež nie je neznámy, len v marci bol oslobodený spod obvinenia z vraždy hlavy klanu sýkorovcov.

Rozoslala listy a USB

Aj ona, rovnako, ako Richterová, poslancom rozoslala list a USB kľúč s nahrávkou z videa. O Kollárovi hovorí, ako o chorom človeku a šokuje aj ďalšími detajlami. Ich súčasťou je aj fakt, že sa do Kollára zbláznila, dvakrát s ním otehotnela, vynosiť však nemohla ani jedno z detí – na Kollárov psychický nátlak musela ísť na interrupciu.

Kollárovi tečie do topánok
Boris Kollár (Sme rodina) má najnovšie na krku nový škandál. Po Barbore Richterovej sa ozvala ďalšia údajná milenka a zverejnila video pod názovm "Pravda o Borisovi K." <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Slovník, ako z prístavného bordelu

„Na začiatku roka 2022 som otehotnela. Keď som mu povedala, že som tehotná, povedal, že teraz na dieťa čas nie je a ak pôjdem na potrat, na jeseň ma znova napustí,“ hovorí o pozadí traumatického zážitku mladá influencerka. Ema tvrdí, že situácia sa zopakovala a po druhej interrupcii si chcela vziať život. K celej veci sa vyjadruje aj Emin otec, Ľuboš Ferus.

Sledujú ju

Ferus v závere videa prisľúbil, že toto nie je posledná informácia, ktorou o sebe dáva Ema vedieť. Tá vo videu tiež prezradila, že odkedy rozoslala predmetné listy, je odpočúvaná a sledujú ju podozrivé, neznáme autá.

Politiku za tým hľadať nemáme

„Už naozaj dosť,“ reagoval na Kollárove tlačovky, počas ktorých sa pokúšal obvinenia Richterovej označiť za snahy o jeho diskreditáciu a diskreditáciu Sme rodina pred voľbami, hovoril dokonca, že vie, kto je za tým. Ferus pritom koná len z pozície otca rozhodnutého bojovať za ňu. Načasovanie nemá podľa jeho tvrdenia s predčasnými voľbami nič spoločné.

V kauze vraždy bosa sýkorovcov oslobodil súd štyroch mužov
V kauze vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru oslobodil Okresný súd (OS) Bratislava I Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov spod obžaloby. Rozhodnutie nie je právoplatné, prokurátorka sa odvolala. TASR to potvrdil... Čítať ďalej
29 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ľuboš Ferus

"Vykonaným dokazovaním nebolo bez akýchkoľvek pochybností preukázané, že sa obžalovaní dopustili žalovaného skutku," sprostredkoval hovorca Pavol Adamčiak vyjadrenie predsedu senátu Okresného súdu Bratislava I. Šlo o oslobodenie Ľuboša Ferusa a ďalších obvinených z vraždy hlavy sýkorovcov. Ferusovi a spol mali Sýkoru zavraždiť ešte vo februári 1997 na parkovisku hotela na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik