Róbert Švec o Čaputovej v obleku a prečo bolo dosť agentov...
01 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ivan Korčok, pokiaľ ide o hodnoty, je Zuzana Čaputová v obleku a nemá nič spoločné so slovenským vlastenectvom. Celý svoj život v politike aktívne slúži, ale nie štátu slovenskému, ale záujmom cudzích na našom území. Citát Róbert Švec, Slovenské Hnutie Obrody

Názor Róberta Šveca zverejený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení

Ivan Korčok ako slovenský vlastenec?

To je ako keď Andrej Kiska o sebe vyhlasuje, že... 

Dámy a páni. A máme to tu. To, čo väčšina Slovákov tušila, sa stáva skutočnosťou. Ivan Korčok by chcel byť prezidentom nášho štátu slovenského a vyhlásil, že dôraz bude klásť na vlastenectvo. 

Ivan Korčok, pokiaľ ide o hodnoty, je Zuzana Čaputová v obleku a nemá nič spoločné so slovenským vlastenectvom. Celý svoj život v politike aktívne slúži, ale nie štátu slovenskému, ale záujmom cudzích na našom území.

Áno, je to piata kolóna na Slovensku v službách globalistov, liberálov, v službách dekadentnej EÚ a zločineckej organizácii NATO. A svojimi skutkami to neraz dokázal. O jeho slovenskom vlastenectve nemôže byť ani reči. 

Ak Korčok hovorí o vlastenectve a myslí slovenské vlastenectvo, je to ako keď Andrej Kiska o sebe vyhlasuje, že nie je úžerník a daňový podvodník. Obidvaja klamú a šíria bludy. 

Slovenky a Slováci. Pevne verím, že väčšina voličov v nadchádzajúcich prezidentských voľbách odmietne Korčoka a jeho hodnotovú stajňu z ktorej vyšiel. Pretože je to tá istá stajňa z ktorej vyšli Kiska, Čaputová... 

Hodnotová stajňa nebezpečných neslovenských elementov v službách cudzích mocností na území slovenskom. 

Dosť bolo agentov v slovenskom Prezidentskom paláci. Slovensko potrebuje slovenskú hlavu štátu, ktorá sa riadi zásadou: Slováci v prvom rade Slovákom. A svojimi skutkami každý deň dokazuje, že si vašu dôveru zaslúži.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik