Po Patejdlovi zostala luxusná nehnuteľnosť: Vila aj s bazénom za milióny! (FOTOGALÉRIA)
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Muzikant Vašo Patejdl (†68), ktorý pred pár dňami pomerne nečakane podľahol rakovine slinivky brušnej, po sebe zanechal nemalý odkaz. Nielen ten hudobný, ale aj materiálny. Zostala po ňom napríklad luxusná vila v Kunraticiach, informuje český Blesk.

Zosnulá hviezda slovenskej kapely Elán, Vašo Patejdl, sa usadil so svojou druhou manželkou Milušou a synom Benjamínom (15) v Česku. 

„V živote niekedy nastane situácia, kedy sa musíte zásadne rozhodnúť, ako ďalej. V roku 2015 som sa druhýkrát oženil a s manželkou sme riešili, kde sa usadíme. Nakoniec sme sa rozhodli pre Prahu. Hlavnú úlohu hralo to, že som tu v poslednej dobe mal a stále mám viac pracovných príležitostí ako v Bratislave,“ prezradil Vašo pred rokmi v rozhovore pre CNN Prima NEWS .

V Česku rozhodne nežil v biede. Hudobný génius a autor nesmrteľných hitov, ako bol napríklad Ak nie si mojaVoda čo ma drží nad vodouZlodaj slnečnícJa viem či Kaskadér, si nechal v Kunraticiach neďaleko Prahy postaviť veľkú vilu, ktorá ho podľa denníka Plus 7 dní vyšla na 403 tisíc euro – teda  9,7 milióna českých korún podľa súčasného kurzu. A každá koruna je na nej vidieť. Ide totiž o priestranný dom s veľkým pozemkom a nechýba ani - u celebrít obligátny - bazén.

Súkromie sa zosnulá hudobná legenda snažila získať za vysokým, kamenným plotom obohnaným veľkými kríkmi, pravdepodobne tujami. 

Vašo Patejdl, kondolencia, foto: TASR
Vašo Patejdl, foto: FB/Elán
Vašo Patejdl, foto: FB/Peter Pellegrini
Patejdl a Gombitová kratučko v 2. polovici 70-tych rokov tvorili pár
Patejdl a Gombitová kratučko v 2. polovici 70-tych rokov tvorili pár
Facebook Marika Gombitová official
Patejdl a Gombitová kratučko v 2. polovici 70-tych rokov tvorili pár

 

Nebolo pochýb, že si muzikant cenil svoju rodinnú pohodu. Ostatne je pravdou, že aj po rozvode so svojou prvou manželkou Alenou skvele vychádzal so svojimi synmi. Najstarší syn Václav sa tiež presťahoval do Prahy, takže mu bol bližšie, a prostredný Robo pracoval v špičkovej firme na Slovensku. Na dovolenke, najmä na tie zimné, potom jazdili všetci spoločne...

Patejdl po vzore Gotta: Po obrade na Strahove tajná súkromná rozlúčka!
Na poslednú cestu sa zakladateľ legendárnej skupiny Elán vydal v jeden deň dvakrát, rovnako ako pred štyrmi rokmi Karel Gott (+80). Posledný zbohom s Vašom Patejdlom (+68) sa najskôr odohralo v kostole a bolo verejné. A potom sa konala tajná... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik