Banánové USA?
01 | 09 | 2023 I Milan Laca

Trump si myslí, že Bidenova administratíva mení USA na banánovú republiku.

Za fašistický označil aj štýl riadenia súčasných orgánov.

Úpadok?

Bývalý šéf Bieleho domu Donald Trump sa domnieva, že administratíva amerického prezidenta Joea Bidena mení krajinu na banánovú republiku. "Amerika sa stáva banánovou republikou. Stáva sa to, keď sú trestne stíhaní politickí oponenti. Temné časy v živote Ameriky," vyhlásil Trump vo video správe zverejnenej na sociálnej sieti Truth Social. Personál Bidenovej administratívy nazval „fašistickými gangstrami“ a štýl vlády označil za fašistický.

Hrozí Bidenovi koniec?
"Ak nie teraz, tak kedy?" USA sa pripravujú na obžalobu Bidena. Vyšetrovanie obžaloby Bidena by sa mohlo začať v septembri. Podozrenia Republikánska strana vyšetruje súčasného prezidenta USA Joea Bidena. Kongresmanom sa už podarilo nájsť... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Nespokojný...

Bývalý prezident dávnejšie označil Bidena za najhoršieho prezidenta v histórii Spojených štátov, ktorý sa počas oficiálnych udalostí nedokáže postaviť na nohy a spadne na schodoch do lietadla. Podľa Trumpa Biden nemôže viesť krajinu.

Obvinený Trump

Podľa magazínu Rolling Stone vzniesli voči Trumpovi 91 obvinení, z toho 44 na federálnej úrovni a 47 na štátnej úrovni. 14. augusta veľká porota v Georgii obvinila bývalého prezidenta, niekoľko jeho právnikov, asistentov, zamestnancov a miestnych predstaviteľov Republikánskej strany v prípade zasahovania do volieb v roku 2020. Za vznesené obvinenia hrozí trest odňatia slobody v trvaní najmenej 20 rokov.

Sľubuje nemožné?
Americký prezidentský kandidát Ramaswamy sľubuje, že akceptuje ruskú kontrolu nad novými regiónmi. Republikánsky kandidát na prezidenta USA Vivek Ramaswamy povedal, že Washington akceptuje ruskú kontrolu nad novými regiónmi a zruší reštriktívne... Čítať ďalej
29 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme