Predvolebná kampaň DEMOKRATOV! Na barikády proti Republike s kartónom zo supermarketu (VIDEO)
31 | 08 | 2023 I Eka Balašková

To nevymyslíš! Predstavitelia Demokratov Andrea Letanovská a Eduard Heger sa na zvolenské námestie, kde prebiehali národné oslavy SNP pre ľudí z celého Slovenska organizované Smerom, postavili s "predvolebným plagátom". Narýchlo načarbaným heslom proti hnutiu Republika však voličov evidentne neoslovili...

"Nedovoľme, aby nenávisť a agresivita sedela v našom parlamente," apeluje Heger na sociálnej sieti na občanov a pridáva aj fotku s kartónom nad hlavou. 

Pridáva sa k nemu aj líderka Demokratov Letanovská. A nielen s kartónom, ale dodáva aj video. V ňom sa rozhorčuje nad tým, kto si dovolil zorganizovať oslavy SNP a zúčastniť sa na nich. Nakoniec však povedala aj pravdu.  Spoločne s ďalšími lídrami strany a počmáranými kartónmi ako predvolebným plagátom, sa predviedla aj na Facebooku. Úspech však nezožala.

Očividne mali dvojpercentní Demokrati dobrú školu. Veď Igor Matovič chodil s plagátikmi všade... aj do parlamentu.

Letanovskej video

Lekárka a líderka Hegerovej strany sa posadila pred kameru, aby si cez telefón pozrela časť osláv SNP vo Zvolene, konkrétne počuť prejav Ľuboša Blahu. Letanovská sa pohoršuje, ako by ich (Smer-SSD) mala hanba fackovať, lebo velebia agresorov v sviatok, kedy si pripomíname povstanie nášho národa.

Facebook / Andrea Letanovská

„Rusko brutálne napadlo našich susedov. Aký mier prichádza z východu?,“ rozhorčuje sa Letanovská s tým, že nie nás okupujú Američania, ale Rusi okupujú Ukrajinu.

„...A vaše mozgy, ktoré vám vymylo svojou propagandou, ktorú šírite ďalej,“ hovorí Letanovská s tým, že Blaha a spol. vo Zvolene „tancovali na hroboch hrdinov a hrdiniek padlých za Slovensko.

Odkaz Slovákov ústavným činiteľom! (VIDEO)
Aj v tomto roku sa vedenie štátu rozhodlo, že oficiálne oslavy 79. výročia Slovenského národného povstania budú neverejné. Ľudia sa preto stretli vo Zvolene. Oslavy za účasti emeritného prezidenta Ivana Gašparoviča zorganizovali spoločne Slovenský... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Aj pravdu povedala

„SNP patrí všetkým, ktorí sa neboja brániť svoju vlasť pred neslobodou. Urobme tak 30. septembra,“ pozýva Letanovská k voľbám počas toho, ako vo videu defilujú fotky Demokratov s „predvolebnými plagátmi“ na zvolenskom námestí.

Hlas ľudu...

Letanovská si svoju fotku s kartónovým predvolebným plagátom, ktorý drží nad hlavou, hrdo „zavesila“ na Facebook. To, čo dostala v diskusii však zrejme nečakala.

„Pozérka. Slovenská republika bez Hegerov a Letanovských,“ píše jeden z diskutérov, no v podobnom duchu sa nesie hneď niekoľko komentárov.

„Fašizmus tu začal zavádzať Hegerko-Vodka. Prosím vás, pani Letanovská nestrápňujte sa už… myslite na svoju rodinu a prestaňte tliachať nezmysly,“ radí iná diskutérka a ďalší dodáva, že: „Nerobte z ľudí hlupákov ja verím, že sa poučili za tie tri roky a ak nie, tak to budú trpieť ďalšie roky, a to už len ako otroci a nie svoj voľný národ.“

Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Hlavný denník, ilustračný obrázok

Redakcia Hlavného denníka: Mnohí čitatelia, aj politické strany chápu dôležitosť toho, čo robíme. Patríme medzi najväčšie médium na opačnej strane barikády, ktoré hovorí nahlas to, čo sa už inde nedozviete. Dnes viac ako doteraz potrebujeme vašu pomoc.

Ozval sa aj Republikán „z kartónu“

„Pani Letanovská, prosím, nešaškujte. Toto Vám tie 2 % vo voľbách neprinesie,“ reagoval stručne aj Milan Uhrík (Republika), čo je logické, keďže práve jeho hnutie je tŕňom v oku Demokratov v tomto prípade.

„O naše percentá a volebný výsledok sa nebojím. Skôr mám strach, čo by sa stalo so Slovenskom, ak by ste sa vy a vám podobní dostali k moci,“ neostala mu nič dlžná Letanovská, pričom pod ich dialógom je viac, než 350 reakcií. Jedna z nich Uhríkovi odpovedá, že Letanovská nešaškuje, no komentujúci má pri nej pocit, že keď otvorí chladničku, aj odtiaľ vybehne jej foto...

&set=pb.100063364500568.-2207520000

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme