Róbert Švec: Pre všetkých, ktorí blúznia o euroatlantickom ukotvení Slovenska. Prečítajte si TOTO...
27 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Niektorí farmári a výrobcovia potravín nemusia od augusta platiť za svojich zamestnancov odvody z časti ich zárobku. Tak zneli sľuby, ktoré mali zastaviť neúmerný nárast cien potravín. Realita je ako vždy, iná.

Výrobcovia potravín si na šesťmesačný odklad v platení sociálnych odvodov budú musieť počkať. Sociálna poisťovňa (SP) upozorňuje, že aj keď je zákon už účinný, výška odvodov sa zatiaľ nemení a platiť majú rovnako ako doteraz.

Dôvod?

„Kým schému štátnej pomoci neschváli Európska komisia, nemožno odvodovú úľavu zo strany SP vykonať,“ informoval hovorca SP Martin Kontúr. Informujú médiá.

Kolónia Bruselu! Tak znejú niektoré názory

Dámy a páni. Opäť krásny príklad toho, že Slovenská republika je iba ekonomickou a politickou kolóniou Bruselu. A všetci tí, ktorí dlhodobo tárajú niečo o tom, že budú ochraňovať suverenitu a zvrchovanosť nášho štátu v EÚ buď nevedia, aký toxický mediálny smog vytvárajú alebo sú za hlúpe reči dobre platení.

Slovenské Hnutie Obrody jasne komunikuje, že pokiaľ „európske právo“ bude znamenať viac ako právo a zákony slovenské, dovtedy bude náš štát nesvojprávnou „krajinou“. Je škandalózne, aby nášmu štátu pochybní nevolení panáčikovia v Bruseli schvaľovali štátnu politiku v akejkoľvek oblasti nášho života slovenského.

A aj preto ponúkame Slovákom a všetkým lojálnym občanom Slovenskej republiky cestu slovenskú, cestu rovnú, cestu cti. Cestu zvrchovanú a suverénnu.

Doba vyžaduje, aby sme zaujali jasné stanovisko a nahlas povedali, že dekadentná EÚ nie je náš civilizačný priestor.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

Kráľ je nahý! Nemecká pýcha a pád, alebo ako zelená lobby zlyháva!
"Utopista zelený Mr Habeck v kresle ministra hospodárstva dnes prekvapený hovorí, že Nemecko čaká drsných 5 rokov, priemysel odchádza mimo krajinu a bude im treba doma dotovať elektrinu. Takže nie dotovať výrobu spoľahlivej elektriny v nemeckej... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik