Koniec konšpiáciám? Prigožin zahynul
27 | 08 | 2023 I Milan Laca

Totožnosť všetkých, ktorí zahynuli pri havárii lietadla neďaleko ruského Tveru, potvrdená.

Vyšetrovací výbor zistil totožnosť všetkých mŕtvych pri havárii obchodného lietadla. Ako informoval rezort 27. augusta, zodpovedajú už skôr zverejneným zoznamom.

Výsledky testov 

„Molekulárne genetické vyšetrenia sú ukončené. Identita všetkých 10 mŕtvych bola zistená, zodpovedá zoznamu, uvedenému v letovej listine, “ vyhlásil vyšetrovací výbor na kanáli Telegram.

Špekulácie o Prigožinovi nekončia. ATENTÁT? Dvojníci, falošné pasy a prefíkaný plán
Prigožin a Utkin prežili. Západná tlač vraj našla potvrdenie verzie. Dvojníci, falošné pasy a prefíkaný plán. Konšpirácie Okolo havárie lietadla s Jevgenijom Prigožinom je čoraz viac konšpirácií, píše denník Moskovský Komsomolec. Šéf... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Milan Laca

Havária

Ako informovala IA Regnum , havária súkromného obchodného lietadla v okrese Bologovsky v Tverskom regióne sa stala večer 23. augusta. Ministerstvo pre mimoriadne situácie hlásilo desať mŕtvychHavarovaný stroj letel z moskovského Šeremeteva do Petrohradu a z radarov zmizol 26 minút po štarte. Federálna agentúra pre leteckú dopravu uviedla, že medzi pasažiermi bol aj šéf Wagner PMC Jevgenij PrigožinAgentúra neskôr zverejnila mená ľudí na palube havarovaného lietadla.

Vyšetrovanie

Telá mŕtvych previezli do Tveru 24. augusta. Vyšetrovací výbor začal trestné stíhanie pre porušenie pravidiel bezpečnosti  leteckej dopravy.

Aj Putin ľutuje

Neskôr ruský prezident Vladimir Putin , keď hovoril o katastrofe, vyjadril sústrasť rodinám obetí. Hlava štátu poznamenala, že primárne údaje hovoria, že na palube boli zástupcovia Wagner PMC. Putin označil Prigožina za muža ťažkého osudu, ale za produktívneho a talentovaného obchodníka.

Vylepšený ruský tank. Hrozba
Tank T-90M "Proryv 3": aká je jeho úžasná sila. Ruská armáda začala na bojisku na Ukrajine používať aj najnovší tank tank T-90M Proryv-3. Označujú za prelomový model, ktorý ničí nepriateľskú techniku. V roku 2018 dali do prevádzky nový tank s... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme