Hlas ľudu: Remišovej bla-bla-bla...
28 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Najlepšie je robiť si posmech z druhých. Nech sa oni hanbia.  Nuž aj Veronika tak. Tentoraz sa zabáva na  Sujovi  a Uhríkovi z Republiky. Ich politickú turistiku pomenovala ako najlepší fór volieb. Ja si však myslím, že najlepší fór ešte len príde.

Ale nechajme už hovoriť Veroniku

Najlepší fór volieb 2023!!!

„Extrémista, "konzervatívec", bojovník proti EÚ a NATO, Černákov vojak - Suja z Republiky kandidoval za ultraliberálnu probruselskú stranu Zelených! To je ešte lepšie ako vodca Uhrík, ktorý bol členom SDKÚ.

Ako vravím, politika je plná hochštaplerov, prevracačov kabátov a bezhodnotových šmejdov, ktorí len klamú voličov.

My v strane ZA ĽUDÍ vždy splníme, čo sľúbime, nekradneme, neklameme, nerobíme obchody so svedomím ani s hodnotami!“

Hlas ľudu: S takým h****m ako Šimečka si Fico ruky špiniť nebude
Tata Šimečka vystrúhal malému Miškovi koníka. Povedal hop!, pomohol mu vysadnúť a Miško sa pustil do spevu: „I, i, i, Miško sedí na koni, i, i, i, Pelle ma nedohoní. Ica, pica, čapica, ja sa strojím na Fica.“ Zanôtil si hlas ľudu Hlavného denníka... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Zlodej kričí: „Chyťte zlodeja!“

Zdá sa, že niektorí naďovia trpia stratou pamäti. Vyčítajú iným, čo sami robili. Aj Remišová zabudla na svoju minulosť. Ale jej svedomie je čisté, ona s ním neobchoduje. Ona len odskočila od Igora ku Kiskovi, lebo... No veď viete.

Lebo sa nekonalo. Kiska stiahol chvost, zaliezol do diery a Verone odovzdal žezlo. Verona vo vláde aj válov dostala. A tak sa pričinila o chaos v krajine, o pád vlády a predčasné voľby.  Zo Žaluďov ušlo všetko, čo nohy malo.

Túžba dostať sa k válovu nepozná hranice. Keďže Žaludi ostali bez ľudí, vrátila sa k Igorovi Dobrotivému.

A ten najlepší fór?

Vyzerá to tak, že Igorove autíčka na voličov nezabrali.  Ani Verona ako bonus. Podľa doterajších prieskumov sa OĽaNO a priatelia  do parlamentu asi nedostanú. To bude najlepší fór volieb 2023.

Blaha: Robert Fico dnes prefackal Hegera ako boxovacie vrece
Ľuboš Blaha (Smer-SSD) reagoval na dnešný duel dvoch bývalých premiérov. V ringu sa stretli Robert Fico (Smer-SSD) a Eduard Heger (Demokrati). Môžete hádať, ako to dopadlo. "Robert Fico dnes prefackal Hegera ako boxovacie vrece. S pokojom,... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik