TOTÁLNA BLAMÁŽ JARA NAĎA: To nevymyslíš! To je život
26 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Exminister vojny to zase raz nedomyslel! "Tak toto je konečná," píše na sociálnej sieti Jaroslav Naď, odídenec z OĽaNO, ktorý aktuálne kandiduje už za stranu Demokrati. Pár týždňov pred voľbami vyťahuje starý email Milana Uhríka a vyzýva k zdieľaniu. Pustil sa aj do Suju. No akosi zabudol na vlastú minulosť. Neuveríte členom akej strany bol! A potom, že Demokrati sú v ......

Milan Uhrík, mal podľa emailu, ktorý Jaroslavovi Naďovi podľa jeho slov zaslať jeho Naďov podporvateľ hovorí o tom, že Uhrík robil pre mládežnícku organizáciu Dzurindovej SDKÚ. 

"Najväčší slovenský “bojovník” proti USA, NATO, EÚ, bruselskému diktátu, liberalizmu, Sorosovi, mimovládkam, atď., atď bol aktívnym členom mimovládnej mládežníckej organizácie SDKÚ s názvom Nová generácia. Len pre istotu, ak to náhodou neviete, Nová generácia okrem politickej podpory SDKÚ Mikuláša Dzurindu presadzovala tiež s podporou Sorosa vojenskú a ekonomickú spoluprácu s USA, členstvo v NATO. členstvo EÚ, liberalizmus, aktivity mimovládok, atď., atď.," píše Naď na sociálnej sieti.

"Ako dôkaz predkladám jeden z e-mailov, ktorý hrdý vodca z Nitry poslal do centrály Novej generácie. Tipujme, čo na to asi povie Uhrík. Len ho upozorňujem, že tých dôkazov bude asi trošku viac, preto klamať do telky sa neoplatí," dodáva Naď.

FOTO: Facebook: Jaro Naď

"Milan Uhrík bol vraj v minulosti členom SDKÚ. Informoval o tom Jaro Naď. V minulosti člen Smeru. To nevymyslíš. To je život," skonštatoval na sociálnej sieti novinár Dag Daniš.

Ako vysokoškolák bol Naď v rokoch 2000 – 2002 členom strany SMER, podľa vlastných slov preto, že jeho otec patril medzi zakladajúcich členov strany. V roku 2001 alebo 2002 sa prestal zúčastňovať straníckych aktivít a platiť členské poplatky, zo strany bol preto vylúčený.

No Naď sa pri Uhríkovi nezastavil.  Najnovšie sa pustil aj do Suju. Ten v minulosti kandidoval v župných voľbách za Most-Híd. "Poslanec Miroslav Suja kandidujúci za hnutie Republika, kde je i podpredsedom, v minulosti kandidoval v župných voľbách za stranu Most-Híd. Išlo o voľby v roku 2009 a Suja kandidoval v Banskobystrickom kraji," tvrdí na sociálnej sieti poslanec a bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati).

Pripomenul i to, že daná strana bola známa svojimi prozápadnými a liberálnymi postojmi a podporou pre aktivity mimovládnych organizácií i blízke vzťahy s USA. „Mimochodom, len na okraj, ako si mohol Most-Híd zobrať na svoju kandidátku v Banskobystrickom kraji dobre známeho poskoka mafiána Černáka, to je mi tiež veľkou záhadou…,“ pozastavil sa Naď.

Nuž pán Naď, čo keby ste si najskôr upratali pred vlastným prahom?

Čaputová, Ódor, Hamran, Lipšic KOPÚ a KOPÚ... no znova sa prerátali
Bezbrehé a arogantné vyčíňanie polície bude mať ešte nadstavený čas, píše poslanec NR SR Marián Kéry. Na stole prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry skončila hromadná sťažnosť obvinených Tibora Gašpara, Norberta Bödöra a Romana Stahla proti... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik