Z kúpaliska rovno do väzenia: Muž sa uspokojoval v bazéne medzi deťmi
24 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Starší muž sa obnažoval a onanoval v bazéne, v ktorom boli aj malé deti. Súd rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

53-ročný muž sa uspokojoval v bazéne na verejnom kúpalisku pri Šali. Pri nevhodnom správaní, ktorého svedkom boli aj deti, ho prichytili zamestnanci kúpaliska.

Na miesto privolali políciu. O incidente informuje portál Dnes24 s odvolaním na TV JOJ.

„53-ročný muž putoval rovno z bazéna, po krátkom pobyte v cele PZ, pred sudcu. Ten rozhodoval o jeho väzobnom stíhaní. Podľa výpovedí svedkov mal muž na verejnom kúpalisku, v rodinnom bazéne, pod vodou vytiahnuť svoj pohlavný orgán z plaviek a mal sa uspokojovať rukou,“ uvádzajú noviny.sk.

Muž považuje reakciu polície za prehnanú. Obvinili ho z trestného činu výtržníctva. Stíhaný je väzobne. Za prečin výtržníctva mu uhrozí 3-ročné väzenie.

Našich diktátorov zrazu zaráža, že ich nenosíme na rukách
Ešte mesiac volebnej kampane. Teda ešte mesiac, počas ktorého sa kandidáti musia pohybovať aj medzi ľuďmi (opicami, dezolátmi, fašistami a konšpirátormi). Potom, v prípade volebného úspechu, sa zas na štyri roky zabarikádujú do straníckych centrál,... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme