Vodič nabúral do policajného auta, v dychu mal 1,5 promile alkoholu
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Policajná hliadka riešila v meste Šaštín-Stráže vodiča, ktorý pod vplyvom alkoholu narazil do policajného auta. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Vodiča na osobnom aute Škoda Octavia zastavila hliadka v nedeľu (20. 8.) v skorých ranných hodinách. "Tesne predtým mal 41-ročný vodič ich vozidlo zachytiť svojou ľavou prednou časťou auta. Policajti muža skontrolovali a podrobili dychovej skúške. Jej výsledok sa vyšplhal takmer na 1,5 promile," uviedla Antalová.

Policajti mužovi na mieste zadržali vodičský preukaz a previezli ho na policajné oddelenie. "Dopravní policajti vodiča obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu môže hroziť až ročný pobyt vo väzení," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

PRIESKUM! ĽUDIA VEDIA, kto by mal byť premiérom!
Ľudia by si na pozícii predsedu vlády želali najmä Petra Pellegriniho, ako druhý najčastejší kandidát bol spomínaný Robert Fico. Agentúra AKO zisťovala, koho by Slováci chceli vidieť na poste predsedu vlády. Najviac ľudí zo vzorky 1000... Čítať ďalej
22 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme