Vanga dala jasnú predpoveď o budúcnosti Ruska
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Našlo sa zabudnuté proroctvo spred 27 rokov.

Počas svojho života veštkyňa Baba Vanga (†85) predpovedala mnoho udalostí, ktoré sa skutočne stali. Vedela napríklad o smrti princeznej Diany a o blížiacom sa teroristickom útoku z 11. septembra 2001. V čom mala pravdu na rok 2023?

Keď bola ešte nažive, predpovedala, že v roku 2023 svet zasiahne kritický nedostatok vody v dôsledku utláčajúcich horúčav. 

"Vodu používajte len na nevyhnutné účely," varovali obyvateľov Kentu. Británia totiž očakáva v nadchádzajúcom týždni oteplenie až na štyridsať stupňov Celzia.S informáciou prišiel denník Daily Mail.

Naspäť k Rusku

Bulharská veštica Vanga pred 27 rokmi urobila proroctvo o budúcnosti dnešného Ruska. V predtým nepublikovanom videu, Vanga odpovedá na otázku o vyhliadkach Ruska. "Rusko zostane, vyrovná sa! Problémov bude veľa, ale Rusko je Rusko! Rusko je matka!" povedala Vanga vo videu.

Čo ešte predpovedala na tento rok?

Napríklad mimozemská invázia, smrtiaci vírus zo Sibíru alebo premnoženie kobyliek. Či sa skutočne naplnia všetky svoje proroctvá, budeme vedieť až časom.

Pripomeňme, že skutočné meno Vangy je Vangelia Pandeva Gushterova. Zomrela v roku 1996.

Kedy vyhrá Rusko vojnu?
Nostradamus z 21. storočia Sediq Afgan určil dátum víťazstva Ruska v špeciálnej operácii. Odborníci nazvali brilantného afganského matematika a filozofa Sediqa Afgana Nostradamom 21. storočia. Vyslovil nečakané proroctvo o budúcom osude Ruska a... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik