ŠOK na súde v Nitre: Muž obžalovaný zo zneužívania dievčat môže ísť na DOVOLENKU
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Peter Rácz z kontroverznej modelingovej agentúry, v ktorej mal zneužívať mladé dievčatá, je stíhaný na slobode. Súd žiadal o dve dovolenky ročne.

V modelingovej agentúre v Mojmírovciach mali od roku 2010 zneužiť viacero mladých dievčat. Obžalovaný zo sexuálneho zneužívania je bývalý šéf agentúry Peter Rácz. Z väzby ho prepustili minulý rok. Pomáhať mu mala aj jeho manželka Martina.

Podľa obžaloby ide až o 44 skutkov a 25 poškodených, ktoré mali byť zneužité. Dievčatá mali dvanásť až šestnásť rokov.

FOTO TASR – Henrich Mišovič
FOTO TASR – Henrich Mišovič
FOTO TASR – Henrich Mišovič
FOTO TASR – Henrich Mišovič
FOTO TASR – Henrich Mišovič
Dovoleniek sa mu zažiadalo

Aktuálne je obžalovaný stíhaný na slobode s monitorovacím náramkom. Ako informuje TV Markíza, Rácz dokonca žiadal súd, aby mu zariadenie zložili a mohol dvakrát ročne vycestovať na dovolenku.

„Súd mu dovolil vycestovanie do zahraničia v rámci Európskej únie za účelom dovolenky v rozsahu 12 dní a to jedenkrát ročne,“ povedala pre tvnoviny.sk hovorkyňa nitrianskeho súdu Lena Kiradžiev.

Rusko – ako o ňom vo svete naozaj píšu
O Rusku píšu každý deň mnohé médiá na Slovensku. Často sú to však iba deformované ohryzky pravdy, tu a tam z počítačov ukrajinského strediska dezinformácií CIPSO pri ukrajinskej bezpečnostnej službe SBU. Píšu napr. o strachu Rusov pred kazetovými... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik