Dovolenkári v Mexiku, čelia nepríjemným infekčným následkom
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Turisti, ktorí chcú stráviť dovolenku v Mexiku, boli varovaní pred vírusom, ktorý tam zúri. Parazit Cyclospora cayetanensis spôsobuje žalúdočné ťažkosti a hnačku, uviedol Daily Mail s odvolaním sa na britských lekárov.

Zistilo sa, že cestujúci, ktorí sa vrátili z mexických letovísk, sa hromadne sťažovali na bolesť žalúdka a nevoľnosť. Tieto príznaky boli spôsobené parazitom Cyclospora cayetanensis, ktorý infikuje tenké črevo. Trvanie ochorenia sa môže pohybovať od niekoľkých dní do niekoľkých mesiacov a je obzvlášť nebezpečné pre ľudí s oslabeným imunitným systémom.

Väčšina prípadov infekcie bola hlásená u turistov dovolenkujúcich v regiónoch Riviera Maya a Cancún, konkrétne v hoteloch all inclusive. V tejto súvislosti odborníci odporúčajú starostlivo sledovať kvalitu potravín v hoteloch a pred použitím vykonať ich ďalšie spracovanie.

Joe Biden zaspal počas stretnutia s tými, ktorí prežili požiare na Havaji
Joe Biden sa opäť ocitol v komickej situácii. Súčasný prezident Spojených štátov amerických zaspal počas stretnutia s tými, ktorí prežili požiare na Havaji. Americký prezident Joe Biden zaspal na stretnutí s obyvateľmi ostrova Maui na Havaji.... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme