Pohl...ý orgán mu už nikto nevráti a rúra namiesto va..ny je necitlivá.. Ako chrániť deti pred zlým rozhodnutím?
22 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Prinášame 2. diel rozhovoru s Danielom Blackom. Venovaný je hlavne problematike okolo detí.  Daniel Black je mladý muž, ktorý si prešiel tranzíciou. Konzumoval hormóny a operovali ho. Po čase zistil, že operácia ho šťastným neurobila. Teraz je na ceste späť.

Hovorí sa tomu detranzícia. Lieky bude brať doživotne. Pohlavný orgán mu už nikto nevráti a rúra namiesto vagíny je necitlivá. Napriek tomu nachádza cestu hľadania šťastia sám v sebe.

Vysvetľuje riziká a tienisté stránky odvetvia, ktoré sa najmä v USA rýchlo rozvíja. A aj podľa Daniela smeruje do Čiech a na Slovensko. Povedal v podcaste ODznova, 2 x meraj, raz rež…

Ako chrániť deti a mládež pred zlým rozhodnutím – zmeny pohlavia? Viac v rozhovore, v ktorom sa dozviete aj to, ako vyzerá rúra – diera po operácii, prečo si Daniel myslí, že v mnohých ohľadoch ide o biznis a aj fetiš (menštruačný pocit osoby po tranzícii, pocit z „pôrodu“, ..). Čím je vypodložená diera po operácii, prečo niekedy vo vnútri umelej vagíny rastú chlpy?

Dotkli sme sa aj štatistík a výskumov

Ambíciou Daniela je pravdivo informovať ľudí, ktorí riešia problematiku sami so sebou alebo so svojimi deťmi. Rozhovor môžete sledovať aj priamo tu. Stačí stlačiť PLAY.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik