ZUZANA ČAPUTOVÁ VISÍ NA ŠNÚRKE OD GATÍ PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. Poviem to takto: keby prezidentka konala na pokyn Progresívneho Slovenska, nesprávala by sa inak. Skonštatoval to na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár.

 

Aláč to má zrátané, ale Hamrana neodvolá ani keby traktory padali

"Poviem to takto: keby prezidentka konala na pokyn Progresívneho Slovenska, nesprávala by sa inak. Dočasné pozbavenie výkonu funkcie riaditeľa SIS nie je nič iné ako vypočutie požiadavky PS, čo neurobila po prvýkrát," pridáva sa k Blahovi Chmelár.

Prízvukuje, že naopak, požiadavku politickej opozície, ale aj širokej právnickej obce na odvolanie policajného prezidenta Hamrana dlhodobo ignoruje.

"Konštatujem, že Zuzana Čaputová stráca posledné zábrany pri výkone svojej funkcie a neslúži štátu, ale jednej úzkej skupinke, ktorá chce uzurpovať všetku moc v štáte. Pritom musím podotknúť, že presadzovať, aby bola polícia v demokratickej krajine mimo politickej kontroly, je niečo podobné ako presadzovať, aby bola armáda mimo civilnej kontroly. Čistá nehoráznosť," uzavrel Chmelár.

AKTUALIZOVANÉ Policajná chobotnica to dokázala: ŠÉF SIS KONČÍ!
Prezidentka dočasne pozbavila riaditeľa SIS výkonu štátnej služby. Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

 

Pochybuje ešte niekto, že je v tom Čaputová namočená až po uši?

"Keď bolo treba sa zastať Čurillovcov, ktorých mimochodom zastupuje Lipšicov dlhoročný partner z právnickej firmy - Kubina, tak to Čaputová bez váhania urobila," pripomína smerák Blaha. No tým to asi tak skončilo. Lebo predsa šéf SIS Aláč medzi "našich ľudí" nepatrí.

Podľa politikových slov je posledné kľúčové chápadlo v tejto chobotnici Hamran. Spišiakov človek. Hamran sa motal okolo PS už v roku 2020, chceli z neho urobiť ministra vnútra. "Spišiak je teraz kandidátom PS na poslanca a vyhukuje, že treba zlegalizovať tvrdé drogy. Také trochu prisprosteté chápadlo. Ale stále - chápadlo. 

Všetky cesty vedú k Progresívnemu Slovensku. Čaputová ako bývalá podpredsedníčka PS. Kubina ako jej bývalý poradca. Spišiak. Hamran. V zákulisí im pomáhajú dve lesby Záleská a Tódová. A všetky špinavosti riadi Lipšic. Takisto súčasť chobotnice," vymenúva Blaha.

ČAPUTOVSKO-LIPŠICOVSKÁ CHOBOTNICA! Všetky cesty vedú k Progresívnemu Slovensku
SLOBODNÍK DOSTAL IBA PODMIENKU, PRETOŽE SLÚŽI ČAPUTOVSKO-LIPŠICOVSKEJ CHOBOTNICI! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Bernard Slobodník dostal podmienku. Za zločiny, za ktoré Záleská posiela nevinných ľudí na 14... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik