ŠUP-ŠUP VON Z PRIEMERNOSTI! Veronika by sa mala riadiť vlastnou radou
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Najlepšou cestou k suverenite je úcta k vlastným dejinám, vzdelanosť a ekonomická prosperita. Konštatuje to predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová v reakcii na 55. výročie okupácie vtedajšieho Československa sovietskymi vojskami. Tak šup-šup sa vzdelávať Veronika!

Takže vzdelanosť...

Hovorí to tá Veronika Remišová, ktorá nepozná HDP na Slovensku. Tá Remišová, ktorá pripomína staré matere, ktorým s technikou pomáhajú vnúčatá. Tá Remišová, ktorej pohyb na turistickom chodníku riešila inšpekcia životného prostredia.

Tá Remišová, ktorá nakúpila vešiaky za 42 tisíc eur. Tá Remišová, ktorá je hviezdou vtipov na internete. A tá Remišová, ktorá zo strany Za ľudí urobila stranu bez ľudí. Jednoducho bábkoherečka.

"Dvadsiaty prvý august zaviedla naša vláda ako pamätný deň práve preto, aby sme nezabudli, že slobodu a suverenitu musíme vždy brániť a bojovať za ňu," podotýka Remišová.

Pripomína, že okupácia Československa proti vôli obyvateľstva predĺžila zločinecký komunistický režim v krajine o ďalších 20 rokov. "Bol to obrovský zásah do suverenity štátu a pokorenie našej národnej hrdosti a svojbytnosti," zdôrazňuje Remišová. 

Remišová v tejto súvislosti zároveň upozorňuje, že aj po 55 rokoch existujú na Slovensku politici, ktorí chcú krajinu opäť zatiahnuť do sféry neslobody, priemernosti a úpadku. 

Tak sa zdá, že práve líderka bývalej koaličnej strany je jednou z tých politikov.

Kollár vytiahol na Šimečku ŤAŽKÝ KALIBER - KLAMETE! Toto mladý nerozdýcha (VIDEO)
VÁŽENÝ PÁN ŠIMEČKA! Takto oficiálne oslovil lídra Progresívneho Slovenska vo videu predseda parlamentu Boris Kollár. Ďalej však nasledovalo už niečo, čo si progresívny europoslanec za klobúk nedá! "Čo sa týka Smeru, tak v čase keď nás smerácka... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik