Politológ umelcom: Šuster, drž sa kopyta (VIDEO)
22 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Politológ a spisovateľ Edurad Chmelár tvrdí, že on sám si váži umelcov a ich výkony na javisku. Myslí si však, že každý by mal robiť to, čo vie najlepšie, lebo politike nemôže rozumieť každý. Reaguje tak na vyjadrenia voči zahraničnej politike, ktoré v ostatnej dobe prezentujú napríklad Tomáš Maštalír, či Richard Stanke.

Tomáš Maštalír sa svojim videom pridal k podporovateľom vyzbrojovania Ukrajiny, k tejto téme sa často vyjadruje aj Richard Stanke. Chmelár si myslí, že hoci sú dobrí umelci, politike nerozumejú. Mali by sa preto držať toho, v čom sú dobrí. Ich vyjadrenia by pritom neboli pre neho najmenší problém, keby odzneli v rámci nejakej všeobecnej ankety.

Príčetná časť Slovákov

V nedávnom videu sa konkrétne Tomáš Maštalír „rozhodne pridal k tej príčetnej časti obyvateľov Slovenska a Európy“, ktorá je za vojenskú podporu Ukrajiny. Vo svojom videu konštatuje, že tí, ktorí tak nerobia, podporujú „Putinovo“ zabíjanie a znásilňovanie dievčat.

Tomáš Maštalír/ Facebook (Tomáš Maštalír fanpage)

„Ja ani neviem, na základe akého kľúča nazerajú na tú situáciu. Pre mňa je to celé o tom, že skúsme si predstaviť, že by niektorý z našich susedov, si jedného dňa zmysleli, že jedného dňa vtrhnú na Slovensko s armádou, napadnú nás, budú nás chcieť zničiť a budú si chcieť zobrať Slovensko,“ hovorí Maštalír trúchlivým hlasom.

Igor Matovič sa medzi riadkami sťažuje
Igor Matovič sa na sociálnej sieti vyjadril k zloženiu víkendových politických diskusií. "Veľmi zaujímavé zloženie víkendových diskusií. Ale možno to myslia ako tréning, aby sme si pomaly zvykali na to, čo bude po voľbách," uviedol Igor Matovič... Čítať ďalej
20 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Sú to hochštapleri

„Mne je ukradnutý názor Tomáša Maštalíra, alebo Richarda Stankeho, čo si on myslí o ukrajinskej protiofanzíve, pretože o tom prd vedia,“ myslí si Chmelár, pričom prízvukuje, že proti ich hereckému umeniu nemá najmenšie výhrady.

„Sú to hochštapleri a ako sa hovorí – šuster drž sa svojho kopyta, nech sa držia svojho remesla. Uznávam ich, ako vynikajúcich hercov, ale nebudeme sa tu tváriť, že toto sú nejaké relevantné názory, pretože sa tomu rozumejú, ako hus do piva,"tvrdí Chmelár.

Nech hovoria tam, kde sa to hodí

„Môžu si takéto názory dovoliť v krčme, alebo v rámci nejakej ankety, kde sa pýtajú pekára, taxikára, farmára. To sú v tomto prípade rovnocenné bytosti a tá anketa má takú istú cenu, ako keby ste sa spýtali herca,“ vysvetľuje svoj postoj politológ.

https://www.youtube.com/shorts/rGJ6GwkgLk8?feature=share

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik