Politici reagujú: Čaputová sa oficiálne postavila na čelo policajného prevratu! (VIDEO)
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. Nezostalo to bez búrlivých reakcií.

Prezidentka sa dnes odstavením riaditeľa SIS Aláča oficiálne postavila na čelo policajného prevratu! Prečo nie sú všetci obvinení vyšetrovatelia postavení mimo službu, ako pán Aláč? pýta sa na sociálnej sieti líder Smeru Robert Fico.

Tvrdí, že prezidentku a Ódora buď niekto vydiera, alebo potrebujú čurillovcov na plnenie politických úloh. Štefan Hamran je buď ten, ktorý vydiera, alebo ten, ktorý je v štruktúrach Progresívneho Slovenska nenahraditeľnou postavou.

“Čo treba ešte dokazovať?” Čaputová a Ódor sa podľa Fica pustili na krivé chodníčky.

Čo je to iné, než policajný prevrat s plným krytím Čaputovej a Ódora?, pýta sa Fico. Podľa neho ide o to, aby vláda Ódora mohla pokračovať vo vládnutí aj po voľbách.

Roman Michelko (SNS): Čaputová si strelila do kolena

“Zločinecká Hamranova junta triumfuje. Čaputová odvolala Aláča. Ísť mal Hamran, a nielen z čela polície, ale rovno do teplákov. Čaputová si sama strelila do kolena. Uvidíme, ako bude krívať po voľbách…”

AKTUALIZOVANÉ Policajná chobotnica to dokázala: ŠÉF SIS KONČÍ!
Prezidentka dočasne pozbavila riaditeľa SIS výkonu štátnej služby. Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Tibor Gašpar (Smer SD):

“Čaputová sa zbláznila. Čurillovci obvinení za manipuláciu, sú povýšení na funkciách, a obvinený riaditeľ SIS Aláč, pozbavený výkonu štátnej služby. Progresívna mafia v praxi.”

Tomáš Taraba (SNS) komentuje medzi prvými:

“Čaputová dokazuje, že funguje pre svojich chlapcov ako hodinky. Odvolala Aláča, pretože je trestne stíhaný, ale nevidí dôvod na odvolanie policajtov, ktorí sú trestne stíhaní už 2 roky. Celé divadlo sa deje len preto, že sa potrebujú dostať k nahrávkam.”

Matúš Šutaj Eštok (HLAS):

“Čaputová postavila obvineného Aláča mimo služby, ale povýšenie obvinených Čurillovcov jej nevadí. To nie je len dvojitý meter, ale anarchia.”

ZUZANA ČAPUTOVÁ VISÍ NA ŠNÚRKE OD GATÍ PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA
Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. Poviem to takto: keby prezidentka konala na pokyn Progresívneho Slovenska, nesprávala by sa inak. Skonštatoval to na... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik