Pellegrini vyzýva Ódora: BEZODKLADNE ODVOLAJTE HAMRANA!
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vyzývame premiéra Ľudovíta Ódora, aby po odvolaní riaditeľa Slovenskej informačnej služby bezodkladne odvolal z funkcie aj policajného prezidenta Štefana Hamrana, píše mimoparlamentný Hlas-SD vo svojom vyhlásení.

Úradnícka vláda chcela upokojiť Slovensko, no namiesto toho tu zažívame nevídanú a otvorenú vojnu v bezpečnostných zložkách. Ak Ľudovít Ódor ako predseda vlády navrhuje odvolať riaditeľa SIS, musí v tú istú chvíľu ako poverený minister vnútra odvolať aj policajného prezidenta. Je to jediná možnosť, ako upokojiť situáciu a nastoliť v bezpečnostných zložkách rovnováhu.

Do očí bijúci dvojitý meter

Ako strana HLAS zároveň upozorňujeme na do očí bijúci dvojitý meter, ktorým prezidentka a premiéra hodnotia obvinenia štátnych úradníkov.

Na jednej strane bude kvôli obvineniu odvolaný riaditeľ SIS, na druhej strane sú obvinení policajní vyšetrovatelia čurillovci povyšovaní, a ešte aj premiestňovaní na policajnú inšpekciu, ktorá ich samých vyšetruje.

Vedenie policajného zboru sa vymklo akejkoľvek civilnej kontrole

Keď sa minister vnútra Ivan Šimko pokúsil tento presun zhatiť, zaplatil za to vlastnou funkciou. Ľudia preto jasne vidia, že rovnaké pravidlá neplatia pre všetkých a vedenie policajného zboru sa vymklo akejkoľvek civilnej kontrole.

HLAS VYZÝVA PREZIDENTKU A PREMIÉRA, ABY SAMI PREDSTÚPILI PRED PARLAMENT!
HLAS vyzýva prezidentku Zuzanu Čaputovú a premiéra Ľudovíta Ódora, aby sami požiadali Národnú radu o možnosť vystúpenia k otvorenej vojne v slovenských bezpečnostných zložkách. „Ľudia si zaslúžia počuť vysvetlenie, čo majú posledné manévre polície... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik