Kollár vytiahol na Šimečku ŤAŽKÝ KALIBER - KLAMETE! Toto mladý nerozdýcha (VIDEO)
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

VÁŽENÝ PÁN ŠIMEČKA! Takto oficiálne oslovil lídra Progresívneho Slovenska vo videu predseda parlamentu Boris Kollár. Ďalej však nasledovalo  už niečo, čo si progresívny europoslanec za klobúk nedá!

"Čo sa týka Smeru, tak v čase keď nás smerácka polícia naháňala, nelegálne odpočúvala, nezákonne lustrovala a dodnes chodíme na NAKA vypovedať ako poškodení, tak vy ste v tom čase pôsobili ako poradca smeráckeho europoslanca Borisa Zalu. A to je ten zásadný rozdiel medzi Vami a nami," uviedol Kollár na sociálnej sieti.

A ďalej vo videu reaguje na slová lídra progresívcov, ktoré Šimečka zverejnil na sociálnej sieti: "Pán Fico, pán Kollár, chápem, že vám sú bližšie spoločné fotografie s ľuďmi ako Bödör či Piťo. Preto vás tak rozrušuje fotka spred štyroch rokov, na ktorej vtedy šéf Lynx Commanda, Štefan Hamran, stojí vedľa Michala Trubana na verejnom kampaňovom podujatí PS/SPOLU, kde sa môže pristaviť ktokoľvek. (Na žiadnom sneme, ako si vymýšľa Peter Pellegrini. Každý určite rozumie tomu, aký je rozdiel medzi snemom a verejnou diskusiou.)," píše Šimečka.

Hamran s vtedajším lídrom PS Trubanom, foto: TG/Ľuboš Blaha

Trafená hus zagágala

"Pán Šimečka, vyrušilo Vás, že som ukázal fotku, na ktorej je Hamran s Trubanom. A ja tvrdím, že je to Váš človek a aj teraz je prepojený na PS! Vy tvrdíte, že tá fotografia vznikla niekde v Komárne, že išiel len okolo. KLAMETE!," obvinil Kollár Šimečku.

A vo videu vysvetľuje prečo:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Taraba varuje! Od dnes má službu na súde Záleská! TERAZ LEN ZAČNE HARMATANEC!
V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál na jej strane, niektoré, zväčša kolegyne, nepresvedčila. No aj tak... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik