Hlas ľudu: Verona spadla z oblakov
22 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

A rovno na hlavu. Ešte je možné aj to, že neprišla z iného sveta.  Že sa narodila tu na zemi, len ostala akási spomalená. Niečo ako Maco Mlieč.

Nemyslí jej to ako normálnym pozemšťanom

Inak by nerobila, čo robí a nehovorila, čo hovorí. Žilinku už dávno v zuboch roznosila. Ale ona má od neho ruky čisté. Žaludi sú čistí ako božie oko. Oni ho nevolili. Teraz sa jej jedovaté zuby zahryzli do Aláča. Len odvolať a odvolať! Už aj petíciu proti nemu spustila.

Aj by som vám priniesla nejaké komentáre jej fanúšikov, ale nie je čo. Akurát dva palčeky hore tam vyskakujú. Akosi sa prepadá naša Verona. Žeby už nadobro?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: ALÁČ NA ODSTREL, HAMRANA SI NEDÁME
Už som sa zmienila o tom, že Remišová iniciovala petíciu za odvolanie šéfa SIS Aláča. Na sociálnej sieti opäť vyzýva k podpisom. Konštatuje hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová. PODPÍŠTE PETÍCIU! Voči súčasnému riaditeľovi SIS je vedené... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik