ČAPUTOVSKO-LIPŠICOVSKÁ CHOBOTNICA! Všetky cesty vedú k Progresívnemu Slovensku
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

SLOBODNÍK DOSTAL IBA PODMIENKU, PRETOŽE SLÚŽI ČAPUTOVSKO-LIPŠICOVSKEJ CHOBOTNICI! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Bernard Slobodník dostal podmienku. Za zločiny, za ktoré Záleská posiela nevinných ľudí na 14 rokov do basy. To je riadny humus. Dôvod? Slobodník je Lipšicov človek. Dokazuje to policajná nahrávka spred troch rokov. Lipšic mu vybavil beztrestnosť. 

Podľa politika na oplátku Slobodník slúži Lipšicovi ako udavačský žolík. Keď treba zlikvidovať niekoho z opozície, Slobodníkovi sa povie, na čo si má akože spomenúť. Na základe jeho vykonštruovaných výpovedí potom Naka robí záťahy, naposledy takto zobrali Tibora Gašpara. Šesť týždňov pred voľbami. 

Lučanského do väzby poslala sudkyňa Záleská

"Slobodník má na svedomí aj Milana Lučanského. Kvôli klamstvám, ktoré si spolu s Lipšicom na generála vymysleli, ho strčili do basy. A tam mu niekto "samovylupol oko". A zbavili sa ho nadobro. Mimochodom, generála do väzby poslala sudkyňa Záleská, s ktorou spáva Lipšicova spojka z Denníku N Tódová. Aká náhodička," pripomína smerák.

Podľa Blahu je za všetkým Lipšic. "A Slobodník dnes dostal svoj cukríček za to, že pomáha Lipšicovej chobotnici - podmienku za ťažké korupčné zločiny, ktoré páchal. Viete, kto je obhajcom Slobodníka? Lipšicov dlhoročný partner z právnickej firmy - Kubina. Ďalšie kľúčové chápadlo. Len aby sme tomu rozumeli - Lipšicov úrad upiekol s Lipšicovým kamošom Kubinom dohodu o tom, že Slobodník nepôjde do basy. Hovoria tomu spravodlivosť. Len pripomeňme, že Kubina je bývalý poradca Zuzany Čaputovej, ktorej pomáhal zmariť referendum," upozorňuje opozičný poslanec.

JE TO VÝSMECH SPRAVODLIVOSTI! Hamranovcom to predsa len vyšlo, akcia účel splnila
Ako to vidí Dag Daniš a nielen on! Bývalý poslanec Národnej rady Slovenskej republiky za KDH Alojz Přidal uverejnil na sociálnej sieti názor novinára Daga Daniša, s ktorým absolútne súhlasí. Jeho text dopĺňa len o jedinú vetu: "A “kajúcnici sa... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Pochybuje ešte niekto, že je v tom Čaputová namočená až po uši?

"Keď bolo treba sa zastať Čurillovcov, ktorých mimochodom tiež zastupuje Kubina, tak to Čaputová bez váhania urobila. Len pripomínam, že Čurillovci chceli zapáliť auto vyšetrovateľke a chceli túto ženu nakopať do p...e. Čaputová sa nezastala ženy, ale týchto monštier. Chápadlá si vzájomne pomáhajú, takto fungujú mafie," dodáva Blaha.

Všetky cesty vedú k Progresívnemu Slovensku

Podľa politikových slov je posledné kľúčové chápadlo v tejto chobotnici Hamran. Spišiakov človek. Hamran sa motal okolo PS už v roku 2020, chceli z neho urobiť ministra vnútra. "Spišiak je teraz kandidátom PS na poslanca a vyhukuje, že treba zlegalizovať tvrdé drogy. Také trochu prisprosteté chápadlo. Ale stále - chápadlo. Všetky cesty vedú k Progresívnemu Slovensku. Čaputová ako bývalá podpredsedníčka PS. Kubina ako jej bývalý poradca. Spišiak. Hamran. V zákulisí im pomáhajú dve lesby Záleská a Tódová. A všetky špinavosti riadi Lipšic. Takisto súčasť chobotnice," vymenúva Blaha.

Zdroj: TG/ĽB | Ľuboš Blaha

Politik prízvukuje, že táto čaputovská chobotnica si vytvorila udavača Slobodníka, kvôli ktorému zomrel Milan Lučanský. A zničil životy kope ďalších ľudí. Taká je pravda, také sú fakty. To, že dnes Slobodník dostal iba podmienku, je podľa neho ďalším jasným dôkazom, že Slovensko ovládla čaputovská mafia. 

"A tí, čo dnes neotvorili schôdzu parlamentu, sú do toho zjavne takisto zapletení," uzavrel Blaha.

AKTUALIZOVANÉ Policajná chobotnica to dokázala: ŠÉF SIS KONČÍ!
Prezidentka dočasne pozbavila riaditeľa SIS výkonu štátnej služby. Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik