Muž napadol brata s ocieľkou na brúsenie nožov
20 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Trenčiansky policajný vyšetrovateľ obvinil 43-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Obvinený mal v Trenčíne pod vplyvom alkoholu napadnúť svojho brata ocieľkou na brúsenie nožov a spôsobiť mu zranenie.

TASR o tom v nedeľu informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Muž mal počas návštevy svojho brata v byte v Trenčíne pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej slovnej hádke napadnúť svojho 38-ročného brata.

"Ocieľkou na brúsenie nožov ho mal značnou silou jedenkrát bodnúť do oblasti tváre, konkrétne pri koreni nosa a do bezprostrednej blízkosti pravého oka, čím mu spôsobil zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie v nemocnici," uviedla Krajčíková. Po útoku mal podľa nej muž odísť z bytu preč.

Policajti obvineného v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho v cele policajného zaistenia.

"Vyšetrovateľ podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody päť až 12 rokov," dodala Krajčíková.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik