Lucia kočovníčka?
22 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Lucia kočovníčka? Pýta sa Hlas ľudu, Hlavného denníka.

To hádam nie!  Aj keď si myslím, že kočovný život by bol zaujímavý. Pre mňa určite. Ale pre rozmaznanú paničku z Bruselu? Neviem, neviem. A možno by sa jej to aj páčilo. Možno ani nie je rozmaznaná. Možno má rada prírodu aj svojho koníka.

Nevymýšľajme, prečítajme si, čo hovorí Lucka

Ľudia majú rôzne predsudky voči politikom. Rozumiem tomu. Je to prapodivné remeslo a láka rôznych do seba zahľadených ľudí.

Stretla som mnohých človiečikov, ktorí mali pocit, že ma poznajú, že vedia, aká som, lebo ma videli v nejakej politickej diskusii alebo započuli na tlačovke. Často o sebe počúvam, že som namyslená, rozmaznaná panička z Bruselu.

Nikoho nejdem presviedčať o opaku. Ale predsa, ak by mal niekto záujem vedieť kto som, zahodím slová a definície a pošlem tieto zábery.

Toto som ja. Pri Laceym. Môj apaluský kôň. Keď som dnes bola po dlhom čase pri ňom, opäť som plakala. Z toľkej krásy, z toľkej hĺbky, z toľkej lásky. Takto som naozaj šťastná.

Či Lucke uveríme, alebo nie, je už na nás.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik