Igor Matovič sa medzi riadkami sťažuje
20 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič sa na sociálnej sieti vyjadril k zloženiu víkendových politických diskusií. 

"Veľmi zaujímavé zloženie víkendových diskusií. Ale možno to myslia ako tréning, aby sme si pomaly zvykali na to, čo bude po voľbách," uviedol Igor Matovič na sociálnej sieti.

Facebook: Igor Matovič

Diskusie hodnotil aj Eduard Heger, bývalý politický kolega Igora Matoviča

"Dnešný “Coming out”. Ak ste dnes sledovali TA3 - V politike, tak ste boli svedkami nesmierneho súzvuku a porozumenia Borisa Kollára s Robertom Ficom. Najlepšie to vystihuje jedna veta, ktorá tam dnes zaznela: “všetko musíme zastaviť…” napísal Heger na sociálnej sieti.

Aj Andrej Stančík, tiež odídenec z OĽaNO, sa pridal

Vďaka Bohu za duel Jara Naďa s Uhríkom. Inak by to dnes neboli politické diskusie, ale pytačky. Boris Kollár súhlasí s Ficom, Tomáš bude súhlasiť s Kaliňákom a včera sa Uhrík s Kotlebom pretekali v tom, kto je väčší extrémista.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik