Hlas ľudu: ZRUŠTE brbtavého MAKARU
20 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

ZRUŠTE brbtavého MAKARU, píše na sociálnej sieti Hlas ľudu Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Nedá sa počúvať ani pozerať. Ten človek sa bojí o riť. Alebo o flek, aby som to krajšie povedala. Kritizovať vládu, PS, prezidentku a Hamrana je zakázané!

Kto sleduje politické debaty s Makarom, ten vie, aký je. Ale túto nedeľu predbehol aj tie najhoršie očakávania. Ak ho po dnešku nepošlú z telky preč, tak ho národ vyženie.

Keby to bol novinár, ako sa patrí, dnešná debata mohla mať úroveň. Zárukou boli kvalitní politici, ktorí svojím prejavom vedia  zaujať. Vedia, ale nemohli. Ten skokan im zakaždým skočil do reči. Dnešná  relácia O päť minút dvanásť bola jedna veľká blamáž.

Róbert Kaliňák aj Erik Tomáš viackrát upozorňovali moderátora, aby im neskákal do reči a nechal ich dohovoriť. Ale on nie. Akonáhle prišla reč na kritiku PS, prezidentky, Hamrana alebo Ódorovej či Hegerovej vlády, Makara už skákal ako opičiak. Jeden čas hovoril sám so sebou tak dlho, že ja byť Kaliňákom či Tomášom, zdvihnem sa a nechám ho, nech sa ukája vlastnými múdrosťami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik