DOROTU NVOTOVÚ SLEDUJÚ! PREPICHLI JEJ GUMY! Vie, čo je za tým!
20 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Nenechám sa zastrašiť!" Píše na sociálnej sieti Dorota Nvotová, ktorú má podľa jej slov už niekoľko týždňov na balkóne sledovať záhadný muž! "Umelkyňa," Nvotová, ktorá kandiduje za stranu Demokrati oznámila, že jej niekto prepichol gumy a na vine je podľa nej magnetka, ktorú si dala na auto!

"Už niekoľko týždňov mi pod balkónom ( bývam na prvom poschodí) postáva záhadný muž, ktory stále sleduje môj balkón a občas ma fotí na mobil, keď vyjdem von poliať kvietky. Susedia mi to vždy nahlasujú, a ja, keďže celý život žijem čestne a bez strachu, nie som zvyknutá obzerať sa," píše Nvotová na sociálnej sieti.

"Každý deň mi chodia hnusné, výhražné správy," dodáva.

"A teraz mi už aj niekto prepichol gumy, po tom, čo som si na auto dala magnetky Demokrati," posťažovala sa kandidátka za stranu Demokrati.

"Ok. Rátala som s tým, a vôbec sa nesťažujem a nevyplakávam. Len posielam naspať odkaz, že sa nenechám zastrašiť, a že som tvrdohlavejšia ako železobetónové socialistické umenie. Absolútne nič ma nezastaví, dokonca to funguje presne naopak. Každý pokus o zastrašenie mi dolieva benzín," vyhlasuje "umelkyňa," ktorá kandiduje za stranu Demokrati.

"Nevzdám sa a viem, že ani moji kolegovia v Demokratoch sa nevzdajú. Budeme bojovať, lebo ide o osud našej krajiny. Nenechám sa zastrašiť," opakuje v statuse opäť.

"Preskákala som už vo svete všeličo. Naháňali ma divé šelmy, klátili smrteľné tropické choroby, išli po mne ázijskí gauneri, a podarilo sa mi vychovať a priniesť do dospelosti 18 detí v nepále. Môžete mi viete čo," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik