AKTUÁLNE Na Slovensku vyčíňajú SILNÉ BÚRKY: Toto mesto skončilo POD VODOU (FOTO)
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Sever Slovenska dnes popoludní zasiahli intenzívne búrky, ktoré prinášajú prívalové zrážky. Ako informuje imeteo.sk, najväčšie problémy spôsobuje búrková činnosť v Žilinskom kraji. Lejaky hrozia aj naďalej. 

Najintenzívnejšia búrka dnes zasiahla mesto Žilina, hlavne jeho južnú časť. Zrážkomer SHMÚ zaznamenal takmer 30 mm zrážok, podľa imeteo.sk však v oblasti Soliniek a Rosiny mohlo spadnúť od 35 do 55 mm zrážok. Dôsledkom výdatných zrážok zaplavilo niekoľko ciest v Žiline a v okolí. Pod vodou skončil, ako zvyčajne, podchod pri obchodnom dome Metro, podjazd pod Rondlom, či Bytčická cesta.

Zdroj: FB/Dopravný servis

Zdroj: FB/Dopravný servis

Zdroj: FB/Dopravný servis

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Tódová zvolala FUN CLUB a rozoberali súdnu radu: SÚDRUŽKY BOLI NA PAMELU PODLÉ A NANIČHODNÉ! (VIDEO)
Kauza Tódová - Záleská ešte stále nedá spávať jej hlavným protagotistkám. V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik