Drzosť moderátora TA3! Tibora Gašpara označil za zločinca!
18 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

V relácii Téma, v televízii TA3 sa v piatok stretol bývalý policajný prezident Tibor Gašpar a bývalý minister vnútra Roman Mikulec. Moderátor TA3, Kráľ v relácii doslova zaútočil na Tibora Gašpara, keď sa Mikulva opýtal, či je Gašpar zločinec! Gašpar sa ohradil a dodal, že Mikulec kriminalizuje jeho osoby. Kde sa stratila objektivita moderátora? Túto otázku si kladie napríklad aj redaktorka Šramová.

V relácii Téma sa v piatok stretol bývalý policajný prezident Tibor Gašpar a bývalý minister vnútra Roman Mikulec.

Medzi otázkami, ktoré padli, boli napríklad aj tieto: "Čaká nás do volieb ďalšie zatýkanie popredných politikov strany Smer-SSD? O čom hovoria nahrávky, na základe ktorých zatkli Tibora Gašpara a bývalého policajta Romana Stahla?

Moderátor relácie Téma si hneď na úvod dovolil voči Tiborovi Gašparovi túto drzosť!

Exministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi položil moderátor otázku, či  je Tibor Gašpar zločinec.

Bývalý minister vnútra odpovedal: "O tom, či sa vyšetrujú nejaké kauzy a či sú závažné alebo menej závažné rozhodujú vyšetrovatelia, ktorí sú procesne samostatní. Minister vnútra za žiadnych okolností nemá zasahovať do vyšetrovaní. O tom, či Gašpar je alebo nie je zločinec rozhodne súd."

"Ja mám dnes rozsudok, ktorý hovorí, že som nevinný pán Gašpar." Uvedené v rozsudku je, že "poukazuje na neštandardný postup orgnánov činu v trestnom konaní". 

Gašpar okamžite reagoval na nálepku zločinec: "...ja s tým osobne mám problém. Cítim sa svojprávny, vždy som prijímal rozhodnutia sám a vždy som riadil políciu tak, ako som ja uznal za najlepšie, po odbornej stránke svedomia. Všetko to, čo sa deje, je len na zakrytie predovšetkým tých problémov, ktoré by sme občanom mali vysvetlovať," poznamenal Gašpar.

Na absolútnu neprofesionalitu moderátora Kráľa poukázala na sociálnej sieti Telegram, redaktorka Mimi Šramová.

VIDEO TU

"To čo za otázku si dovolil moderátor Kráľ v dnešnej relácii na Ta3?? Začal reláciu s tým, že sa pýta Mikulca či je vedľasediaci Tibor Gašpar zločinec??? A prečo sa nespýtal tú istú otázku Tibora Gašpara smerom na Mikulca? Kde je objektívnosť a vyváženosť? Kde je prezumpcia neviny a novinárska etika?? Smer by mal okamžite napísať sťažnosť vedeniu Ta3! O menšom priestore pre Tibora Gašpara, včera pre Kaliho a Sakovú a minule pre Maroša Kéryho už ani nehovorím!! O nahrávkach kde hovorí Imrecze o úplatkoch pre Mikulca a o uznesení ÚS, ktorý potvrdil oprávnenosť zrušenia bezpečnostnej previerky Mikulca súdom kvôli daňovým únikom sa prečo nehovorilo??" Uviedla Šramová reakciu

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik