A máme tu nový variant! WHO V STREHU! Šimečka a Bihariová z PS budú bez seba!
18 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) je v strehu. Objavil sa nový variant koronavírusu BA.2.86. ktorého možné dosahy zatiaľ nie sú známe. Michal Šimečka bude zjavne celý bez seba! Jeho návrh z roku 2021 je učičíkaný, ale stále žije a vytiahnuť ho môže kedykoľvek. Pripomíname, že chcel povinné očkovanie, pretože podľa neho si to pandemická situácia vyžadovala!

WHO uviedla, že nový variant covidu sa rozhodla monitorovať pre veľký počet mutácii, ktoré nesie. Variant BA.2.86 dosiaľ zaznamenali iba v Izraeli, Dánsku a Spojených štátoch.

Tento variant taktiež monitoruje.Americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC).

Podľa WHO existujú iba štyri známe sekvencie tohto variantu, priblížila WHO.

 „Potenciálny vplyv mutácií BA.2.86 je v súčasnosti neznámy a prechádza hodnotením,“ dodala Svetová zdravotnícka organizácia, ktorá v súčasnosti sleduje viac ako desať variantov covidu.

WHO nesúhlasí s postojom krajín, ktoré upustili od monitorovania koronavírusu.

Michal Šimečka z PS je zjavne z tejto informácie celý bez seba!

Už v roku 2021 prostredníctvom sociálnej siete zverejnil svoj názor a žiadal povinné očkovanie pre všetkých!

PS dokonca vyzývali vládu, aby sa povinné očkovanie zaviedlo.

„Aktuálna pandemická situácia nám už neumožňuje čakať a váhať – Slovensko musí čo najskôr zaviesť povinné očkovanie pre celú dospelú populáciu, okrem výnimiek zo zdravotných dôvodov. V súčasnosti máme rekordné počty pozitívne testovaných, stúpajúce počty hospitalizovaných a žiaľ, aj mŕtvych. Okrem toho sa však prestáva vykonávať aj necovidová medicína, zatvárajú sa podniky a čakajú nás ďalšie lockdowny. Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti a zodpovednosti voči očkovaným, neočkovaným, ekonomike, ale aj našim zdravotníkom a zdravotníčkam. Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezodkladne,“ uviedol Michal Šimečka v roku 2021.

"My v Progresívnom Slovensku sme presvedčení o tom, že jediným riešením, ako sa dostať z tejto pandémie, je zavedenie povinného očkovania celej dospelej populácie, okrem zdravotných výnimiek. V opačnom prípade budeme naďalej sledovať tento chaos v protipandemických opatreniach, trpieť v lockdownoch a zostaneme rukojemníkmi ďalších a ďalších bombastických nápadov Igora Matoviča. Plne podporujeme premiéra Eduarda Hegera v snahe zaviesť povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov, bol by to výborný prvý krok," uviedla vtedy aj predsedníčka PS, Irena Bihariová.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik